We hebben de beste aanbieders voor P&V Port Bourgenay voor je op een rij gezet:
Vakantiepark
Buitenzwembad
Adresgegevens | Port-Bourgenay, 85440 |
P&V Port Bourgenay
Zeer ruim opgezet resort met mooi uitziende accomodaties. Een tweede blik toont echter dat alles zwaar onder achterstallig onderhoud leidt. De faciliteiten (geen supermarkt, beperkt aantal horeca gelegenheden) in relatie tot het aantal accomodaties is echt zwaar beneden peil. We kregen bovendien niet de geboekte accomodaties; zogenaamd een upgrade, maar (meer waarschijnlijk) men wilde waarschijnlijk de na-seizoen gasten gecentreerd houden.
Goede vakantie gehad , zeer rustig op het domein , huisje prima in orde de linnen service is zeker een pluspunt.
Wij hadden een huisje voor 4/5 personen en het was ruim genoeg voor twee , als je met4/5 personen gaat is het wel te klein volgens mij.
huisje was pas gerenoveerd en zeer proper , enige minpuntje was dat er geen dampkap aanwezig was in het keukentje , en als je bv. vis bakte moesten alle deuren en vensters daarna open om te verluchten. Het was ook gezellig zitten in de tuin , je had enkele meter voor jezelf en daarachter een groot gemeenschappelijk grasveld waar vrij gespeeld kon worden , voor mensen met kinderen zeker een aanrader.
Ontvangst was zeer vriendelijk en zeer gedienstig personeel , zijn al aan het uitkijken voor volgende vakantie bij Pierre & Vacances in La Grand Motte te gaan.
Port Bourgenay is een mooi en compleet park. We hebben er een heel fijne vakantie gehad. Het park bestaat uit een centraal gedeelte en een aantal wijken. Alles is met elkaar verbonden door keurige wegen goed onderhouden tuinen. Het park is groot en als je wat verder van het centrale gedeelte af zit is het met jonge kinderen handig om een buggy of (loop)fiets bij te hebben. De wijken die verder weg liggen hebben een eigen zwembad en receptie wat heel fijn is. Het centrale gedeelte is mooi en gezellig. Een meer, mooie tuin, een pleintje en diverse winkeltjes en restaurantjes. De zwembaden zijn mooi, goed onderhouden en er is toezicht. De speeltuin kon een likje verf gebruiken maar was leuk en compleet. De huisjes zijn compleet, schoon maar wel heel klein. Je kunt het beste een maatje groter boeken dan je nodig hebt. Een nadeel is dat er geen airco in zit want het was erg warm. Personeel is vriendelijk maar niet altijd even behulpzaam.
P&V Port Bourgenay
We hebben een heel leuke vakantieweek gehad in het goed onderhouden vakantiepark.Wij waren met 4 en hadden een huisje van 6, en dat was ideaal, compact huisje met alles wat nodig was. Er was een treintje die je kon nemen om naar het zandstrandje te gaan. Wij zaten een eindje ver van het hoofdplein (wijk le Bosquet),maar je kon gemakkelijk wandelen of met de fiets /treintje naar de hoofdplein waar er een meer was met er rond restaurants/hoofdzwembad enz...Een zeer aan te raden plaats om te gaan met jonge kindjes. In de omgeving veel leuke activiteiten te doen met de wagen, kasteel van talmont (show ridders en roofvogels), chateau des aventuriers (dinobos), mooi stadje les sables d'olonne. Iets verder de moerassen van les marais poitevin. Wij hadden een mooie vakantie en vonden het een mooi vakantiepark.
We hadden pech met ons appartement. De riolering bleek stuk en de lucht was niet te harden. Daarnaast hadden we aangegeven een rustige plek te willen, maar tot onze verrassing hadden we een appartement letterlijk boven een pub die tot laat muziek keihard heeft staan en waar daarna nog minsten een uur mensen buiten nog drinken en dronken aan het schreeuwen zijn ( dit zijn voornamelijk de fransen zelf) We hebben direct gevraagd om een andere plek, maar ze gaven aan dat alles vol was. Geen alternatief dus. Er moest een loodgieter van buiten komen en dat zou een aantal dagen gaan duren. Ze vertelde ons dat het snel opgelost zou worden, helaas voor hen verstaan wij prima frans. De riolering zou de zelfde dag gemaakt worden hadden ze beloofd. Echter kwam er steeds weer een uitstel en hebben we nog een nacht moeten doorbrengen in die verschrikkelijke lucht. Na het hoofdkantoor te hebben gebeld bleek er geen oplossing voor ons en zijn we meteen vertrokken. Vakantie verpest! Nu mijn geld nog terug.... na 2 weken nog niet, dus ook niet wat anders meer kunnen regelen. Drama en dus nooit meer.
Helaas viel het huisje tegen voor ons. Voor 2500 per week waren onze verwachtingen hoger.Het bleek een tamelijk oud en klein huisje te zijn dat op de foto er beter uitziet dan in werkelijkheid. Geen goede nachten door te kleine bedden alsook was het een tamelijk gehorig huisje. Huisje zou geschikt zijn voor 5-6 personen; vier leek ons echt maximaal. Niet lekker kunnen douchen door zeer povere watervoorziening. Veel lampen deden het niet. Parkmedewerkers spraken zeer slecht Engels. Frans georiënteerd park, weinig Nederlanders of Belgen. Voor meeste voorzieningen (en die hebben ze wel veel) moet je toch weer tamelijk fors betalen bovenop de hoge kosten gemaakt voor het huisje. Wees bedacht op security medewerkers in donkere pakken; zij hebben ons hebben laten schrikken door onverwacht te pareren in vol ornaat vlak langs ons raam. Vendee is verder prima, de kust ook alsook de mogelijkheden tot activiteiten. Volgende keer kiezen wij wel een ander park of vakantiehuis.