Capfun de L'Eve
- € 145
Camping L'Océan
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 162
Camping Paradis La Bretonnière
Wasmachine
Adresgegevens | Route du Fort de l'Eve, Saint-Marc-sur-Mer, 44600 |
Capfun de L'Eve
Wij hebben gekampeerd met onze vouwwagen, de plek was best stijl, maar we hadden uiteindelijk een heerlijke plek en we hebben het echt fijn gehad. Vlakbij het strand en het zwembad.
Voor kinderen is er een voetbalkooi waar ze lekker kunnen voetballen en er zijn springkussens. Elke dag en avond is er animatie, wel alles in het Frans. Maar dat is vaak bij Capfun campings.
Het sanitair daarintegen was minder helaas, er werd wel elke dag 2 keer schoongemaakt. Maar de roosters van de douchegoot waren kapot en als het toilet werd doorgespoeld werd het water kokend heet. Dat was aan het begin wel schrikken.
Ook waren de roosters bij het zwembad kapot, dit vonden wij wel gevaarlijk.
Er zijn wel wat aandachtspunten.
Alles is goed geregeld. Top huisje met veel faciliteiten. Rustige plek op rustige camping. Met fijn zwembad en een mooi strand op loopafstand. Alles ideaal voor de kinderen
Wij vonden dat er weinig goede tentplekken waren, veel op een helling. Wij stonden recht tegenover de speeltuin, waar tot soms 23.30 kinderen schreeuwden. Tip: een eindtijd voor de speeltuin!!
De camping was perfect echter was de ontvangst niet goed geregeld. Het verblijf was om 16:00 nog niet klaar waardoor wij nog tot 17:15 uur hebben moeten wachten en meerdere keren hebben moeten vragen wanneer wij nu eindelijk ons huisje in mochten.
Ook het huren van fietsen ging niet goed. Na de fietsen gehuurd en betaald te hebben, bleken deze helemaal niet aanwezig te zijn waardoor de huur niet door kon gaan en het geld uiteindelijk terug gestort moest worden.
Los hiervan was het verblijf toch leuk en relaxed
Très bon séjour
Un très bon accueil 😊
Dès animation mais trop peu de monde au vu de la période dommage .