6.7VoldoendeScore uit 109 reviews

• Sportfaciliteiten

Château de Chanteloup

6.7VoldoendeScore uit 110 reviews

Door Joris op 17-08-2023

Deze camping heeft alles om er een top camping van te maken. Prachtige ligging om chateau, zeer ruime plekken, leuke kidsclub (spellen, naar de dieren, jeu de boules en tafeltennis wedstrijden, etc), batwalk in de avond, restaurant, vriendelijke eigenaren/personeel, relaxte sfeer. Maar ook minnen; grootste voor ons was het sanitair. Het is verouderd, wat niet per de een probleem hoeft te zijn, maar ook niet goed schoon. De toiletten stinken naar urine, regelmatig verstopping, douche met haren, wasbakken vies, afwas plekken vies. Zwembad is leuk, maar kan beter qua onderhoud. Daarnaast grote vaste kliek die er al jaren komt, hebben wij ons niet aan gestoord. Tijdens ons verblijf viel tot drie keer toe de elektra uit, eenmaal bijna 24 uur. En als laatste de bakker die elke ochtend op de camping komt; brood is smakeloos, dus wij reden dagelijks een dorp verder voor ons brood.

Prachtige maar onhygiënisch camping
Door Bos op 01-08-2023

Een prachtig ruim aangelegde camping met grote staanplaatsen. Mooi rond een Frans chateau gesitueerd met een eigen wandel bos. Jammer dan dat het sanitair ronduit smering is. Dit komt mede doordat de wc’s niet goed doorspoelen, met een constante urinelucht en regelmatig cadeautjes van je voorganger tot gevolg. De schoonmaak en onderhoud wordt ook niet goed bijgehouden. Kapotte wc brillen, lege zeepdispensers en regelmatig geen wc papier aanwezig. Verder heerst er een ons kent ons cultuur. Veel Britse en Nederlandse gasten komen hier al jaren en trekken tot laat gezellig met elkaar op. Daar moet je tegen kunnen. De afhaalpizza’s zijn duur en niet lekker. Kant en klare melige dikke horeca bodems met zurige tomatensaus en een lading kaas..Echt een camping om in het voor en na seizoen te bezoeken en voor ons zeker niet meer in het hoogseizoen.

Waardeloos …. Grand orangerie gehuurd
Door Caroline Moens op 07-10-2022

Vies , incompleet , kapot , …. Duur . Kom hier al jaren . Maar dit slaat alles . Heel jammer .

Château de Chanteloup

Schitterende camping
Door Fam van de Sande op 26-08-2022

Schitterende camping.

We hebben hier 3 nachten gestaan als tussenstop van onze reis. Achteraf hadden er best een paar dagen bij gemogen. Via een prachtige entree kom je de camping op gereden en het kasteel (centraal punt van de camping) maakte het gelijk heel sprookjesachtig! Fantastisch! Service was netjes. We werden keurig naar onze plaats begeleid en kregen duidelijke uitleg over de camping. Grote plaatsen om een groot veld. Net en schoon sanitair en voor de kinderen eenvoudige maar leuke animatie. Zwembad was netjes maar voor oudere kinderen weinig uitdagend (geen glijbanen). De rust en ruimte die deze camping uitstraald is heerlijk. We gaan meestal niet snel terug naar een zelfde camping maar deze camping gaat de uitzondering worden op onze regel.

Heel relaxte camping, maar een slecht ontvangst.
Door Irene op 22-08-2022

De camping oogt erg mooi. Het zwembad is wat fris, maar wel keurig. Er zijn voldoende speeltuinen, er liggen jeux de boules ballen en bij de tafeltennistafels liggen de badjes en pingpongballen al klaar. Het sanitair is goed voor elkaar. Het restaurant was geen aanrader. Het verliep erg amateuristisch. De bar en het terras zijn wel geweldig en daar werkt kundig personeel. Toen wij er waren waren er voornamelijk Engelsen, verder wat Nederlanders, maar ik heb geen Franse kampeerders gezien. Super relaxte sfeer en iedere kletst met elkaar. Wat voor ons wel een minpunt was dat was de ontvangst. Het meisje bracht ons met de golfcard, maar liet ons de hele camping overrijden met de caravan langs smalle paden en strak langs bomen terwijl onze plek gewoon dichtbij de ingang bleek te liggen met wel een goed begaanbaar pad waar je helemaal niet langs die moeilijke paden hoefde te gaan waar de bomen langs je caravan strijken. Dit was wel bizar.

De mooiste camping die we in jaren hebben gezien
Door Jonathan op 26-04-2022

Ik kwam erachter dat we nog geen review hadden geschreven over ons verblijf vorig jaar ;-)

Bij deze camping merkten wij als gezin wat voor ons écht kamperen is: rust, ruimte en vriendelijkheid. Chanteloup overtreft dit! De kampeerplekken zijn enorm groot en bieden een heerlijk groot ruimtegevoel omdat ze om een heel groot grasveld heen staan. De gastvrijheid is bijzonder. Hier krijg je geen aanwijzingen waar jouw plek is, maar iemand gaat voor je uit naar jouw kampeerplek. Wij gaan nooit twee jaar na elkaar naar dezelfde camping maar heb zojuist een nieuwe boeking gedaan voor aanstaande zomer - Bij het zwembad is het heerlijk vertoeven - Leuke kinderanimatie (eenvoudig, maar heel goed) - Een welkomsdrankje (apero) op bepaalde momenten van de week voor de nieuwe kampeerders - Ontzettend vriendelijke eigenaars en medewerkers - Sanitair heel schoon - Leuke uitstapjes in de buurt (stad, Le mans, circuit, ..) - restaurant wel beetje duur

Camping-informatie
Naturistencamping