Auberge La Fontaine Aux Bretons
- Rolstoel toegankelijk
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Auberge La Fontaine Aux Bretons voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartement Ga naar accommodatie☆ La Conciergerie Vendéenne ☆ La Maisonnette ☆
Appartement Ga naar accommodatieVillage Port-Bourgenay
Appartement Ga naar accommodatieStudio La Tranche-sur-Mer, 2 pièces, 4 personnes - FR-1-22-278
Appartement
- Fam. Meekers15-09-2013
Mooie domein om tot rust te komen
Kamers waren voldoende groot, hadden al het nodige maar eenvoudig! In het restaurant/hotel omgeving had men veel oog voor details. Mooie tuin, grote open haard in het restaurant, leuk zwembad. Het eten was lekker en mooi verzorgd, maar kon slechts beperkt aangepast worden voor kinderen. Ideaal om vanuit het hotel uitstappen te doen. Te voet naar Pornic op de smokkelweggetjes, naar de mooie baaitjes, de markt in Pornic. Met de auto naar Nantes, noirmoutier-en l'ile was de moeite waard. Genieten van de zee, de zon, lekker eten, en de sfeer.
- Jan07-01-2012
Zeer leuk en mooi hotel
We hadden een appartement met heel veel ruimte. Wel een nadeel: in de leefruimte was er een 1-persoons zetelbed en een babybed. Daarom moesten wij in de slaapkamer. Is niet handig met kleine kinderen. Hebben 's avonds steeds buiten moeten zitten... en als het die avond regende, dan maar vroeg naar bed. Het eten was super lekker! Verse producten van hun eigen tuin. De kinderen vonden dit ook zeer goed! Altijd afwisseling in het eten. Het ontbijt was ook zeer veel en speciaal. Het strand kort bij en je kan er veel bezichtigen. Zuiver en mooie accomodatie: zwembad enz...
- Rita en Raymond Maes09-06-2011
Rustige Auberge met goede keuken.
Prachtige, goed gelegen Auberge. We waren met z'n 2 en namen wel een appartement voor 4. We hadden de "Lavande", een héél ruim benedenappartement met mooi rustig tuintje vlakbij het zwembad. We hadden het zwembad voor ons alleen, ook 2 grote tv's, grote badkamer, nog een extra apart toilet, safe gratis en alles wat je maar nodig hebt. We namen half pension en het eten was voortreffelijk (wel voor mensen die graag vis eten). Gratis karaf water en mogelijkheid wijn per glas te nemen) Veel keuze voor het ontbijt. We hebben echt geen enkele klacht, het was perfect.
- FV18-08-2010
voor herhaling vatbaar
Wij zijn Belgisch gezin met dochter van 15. In de Auberge verbleven tweede week augustus 2010 : (h)eerlijk eten, rustige omgeving, propere kamer (neem 'La Prunelle'), héél rustig, enz enz. Weer viel goed mee, op 5 min. sta je op zandstrandje waar anders bijna niemand komt. Goeie uitvalsbasis voor bezienswaardigheden in de streek (Pornic, Le Croisic (aquarium), Clisson !, Château de Goulaine, ...). Doe zeker de wandeling op de rotskust via het Sentier des Douaniers : adembenemend zicht op de Atlantische Oceaan.
- Bram08-06-2010
Echt authentiek
We beleefden een supervakantie eind mei 2010 in La Fontaine Aux Bretons met ons zoontje van 1.5 jaar oud. Overheerlijk eten (originele 4 gangenmenu's met kazen en heerlijke wijnen) en rustig vakantie beleven ver van de drukte en massa's toeristen. De kamers waren een beetje klein, naar Franse normen, maar voldoende gezellig. Personeel was erg vriendelijk, je kan er fietsen huren, zwemmen, naar een kwasi privé strandje gaan op 300m, kortom, supervakantie.
- fam VanGerwen29-07-2008
Een aanrader voor jong en oud!!!
- patricia van hyfte08-06-2008
Kamers/flat zeer comfortabel en gezellig ingericht, ontvangst is optimaal Restaurant(maaltijden) en bediening zeer goed, Voldoende dicht bij Pornic maar ver genoeg om rustig te zijn. Mooie omgeving en goede uitvalsbasis voor verschillende activiteiten. Zeer geslaagde restauratie inclusief de nog vrij jonge potagerie en wijngaard zeker een aanrader!!! Enkel lof
Appartement Auberge La Fontaine Aux Bretons info
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensChemin Des Noëlles, 44210