Chateau du Deffay
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Camping Chateau du Deffay voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward ZilverErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieSandaya Le Littoral
CampingGeweldig zwembad Ga naar accommodatieYelloh! Village Le Jard
CampingGeweldig zwembad Ga naar accommodatieLes Cyprès
CampingErg kindvriendelijk
- JL02-09-2019
mooie camping maar voor niet pubers
prachtige camping met gratis vaatwassers (!) maar voor onze 4 pubers was er niets te doen, ook niet in de omgeving. Veel gesloten, ook restaurants. Nantes op 40 minuten rijden, moeite waard. Strand bij Grand Blockhous/ La Baule prachtig.
- Hygiëne
- angel24-08-2016
ne conseille pas
camping sans aucune activité mise a part 3 pédalo dans un salle état, piscine pas chauffer du tous et très salle, restauration un peu limite et très chère, personnel inexistant ou très peu. je sais pas d'où viennent les 4 Etoile. Je ne le recommande pas. Sinon emplacement très calme mais pas entretenu.
- Nik08-08-2015
Mooie, rustige camping
We hebben 5 nachten op deze camping gestaan en in die tijd was het er erg rustig. We hadden een zeer ruime plek, redelijk dicht bij de sanitairgebouw. Wij hadden niet gereserveerd, de plaatsen aan het meertje lijken alleen voor reserveringen beschikbaar. Op dat deel was het ook wat drukker. Het kasteel is niet te bezoeken. Éen avond was er wel een bruiloftsfeest met tot 4 uur 's nachts muziek. Andere avonden was het om 10 uur doodstil en donker. Heerlijk rustig. Het zwembad is aan een opknapbeurt toe, maar voldoet prima. Het sanitairgebouw is een oude schuur, maar wordt (op wat spinnenwebben na) wel prima schoongehouden. Voor deze bezetting was het ook ruim voldoende, nooit wachtrijen. Het water voor de afwas is niet altijd warm, maar er staan gratis afwasmachines (muntje bij de receptie te krijgen). Mede door de prachtige omgeving met volop interessants te bekijken, is dit een camping waar we beslist terugkeren.
- Gerrit Stijweg27-07-2015
Mooie plek aan het meer.
Deze camping uitgezcht omdat we het Nationale park Briere wilden bezoeken. Camping was in de tijd dat wij er waren heel stil. Campingplaatsen liggen op verschillende niveau's. Alleraardigste eigenaar die zijn best deed om beter Nederlands te praten dan wij Frans. Restaurant, prima eten voor de prijs die wij betaalden en daarbij een hele aardige en vriendelijke bediening. Sanitair is geplaatst in een oude schuur. Is schoon maar er zijn altijd spinnewebben e.d. te zien. Zwembad is nodig aan vervanging toe. Wij betaalden hier met camping Cheques en deze prijs was het volledig waard. De omgeving is perfect, leuke plaatsen, mooi natuurgebied. We hebben osn prima vermaakt. Bij de receptie heeft men routes om te fietsen, deze zijn alleen niet van de camping. Chateau is niet te bezoeken.
Camping Chateau du Deffay info
- BBQ toegestaanBeschikbaar
- Centrale verwarmingNiet beschikbaar
- WasmachineBeschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensBP 18, Sainte Reine de Bretagne, 44160