Camping Sandaya La Bosse
We hebben de beste aanbieders voor Camping Sandaya La Bosse voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 10
- € 145
Camping L'Océan
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 162
Direct aan het strand
Zandstrand
Adresgegevens | . Rue du Port, 85740 |
Camping Sandaya La Bosse
Hier een weekje verbleven in een eigen tent. We hebben een heerlijke tijd gehad. De fenomenale ligging aan de kust en op het eiland zijn bijzonder te noemen. Het nieuwe sanitairgebouw was keurig en werd goed onderhouden. Ook genoeg speeltuintjes voor de kids. Wij misten wel een zwembad voor de kleinsten, omdat echt zwemmen in zee voor hen wat minder was. Er is veel diversiteit aan strandjes op het eiland (rustig, drukker, met of zonder stromibg etc), dus dit gemis kwamen we ook wel overheen. Op de camping veel watersporters, waardoor het overdag rustig was en 's avonds vroeg stil (wellicht mede door de vele muggen). Al met al een geweldige tijd gehad.