7.1GoedScore uit 666 reviews

Camping Village de la Guyonnière

8.8
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireSt. Julien des Landes (Vendee)

Camping Club MS Les Brunelles

7.6
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireLongeville sur Mer (Vendee)

Yelloh! Village Le Pin Parasol

8.2
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireLa Chapelle Hermier (Vendee)

Camping Sandaya Le Littoral

8.1
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireTalmont St. Hilaire ( Vendee )

Castel Camping La Garangeoire

7.4
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireSt. Julien des Landes (Vendee)

Camping La Dune des Sables

8.3
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireLes Sables d'Olonne (Vendee)

Yelloh! Village Le Jard

8.3
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireLa Tranche sur Mer (Vendee)

Camping L'Océano d'Or

7.9
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireJard sur Mer( Vendee)

• Rolstoel toegang

• TV

Route des Sables, 85220

Camping L'Evasion

7.1GoedScore uit 684 reviews

Vreselijke camping
Door Jorryt op 11-08-2024

Vreselijke Fransen Teveel om op te noemen, lastig te beschrijven, maar probeer het toch. Veel huisjes op deze camping zijn van prive eigenaren, die spannen samen en zitten niet echt op toeristen te wachten lijkt het. Ook de Franse vakantiegangers zijn erg vervelend. Bij de speeltuin zat een Frans stel dat meerdere kinderen intimideerden en fysiek pijn deden; ongehoord. Namens 5 gezinnen melding bij de 'directeur' gemaakt en deze zou de man erop aanspreken. Ook de directeur zelf gaat direct in stemverheffing en boos op kinderen af als iets in zijn ogen niet klopt, pardon? Dat wordt afgedaan als emotie. Fransen hebben toch echt andere normen en waarden als het gaat om kinderen wijzen of gedrag. Kinderen hebben geen kwade intentie maar worden gelijk geïntimideerd en fysiek aangepakt. Onze zoon werd aan zij hoodie opgetild van de grond. Enkel sorry van de directeur, in onze ogen geen gepaste reactie, onbekwame 'directeur'. Kom hier niet

Lagune is prachtig
Door Babs op 18-08-2023

Prachtige lagune. Daarnaast ook nog een buitenbad, glijbaan en binnenbad. Lagune en glijbanen niet verwarmd. Overig zwemwater wel. Grote plek met prachtig privé sanitair. Plek B045 hadden wij. Qua ligging vonden wij dit de mooiste van de plekken met privé sanitair. Wel veld met hobbels en schuin aflopend. Helaas hadden we wat minder zon dan gehoopt. Daardoor veel uitstapjes gemaakt. Super veel te doen in de buurt. Van de 240 plekken zijn er gemiddeld op 4 plekken Nederlandse mensen. De rest is bijna allemaal Frans. Ook veel vaste plaatsen. T is wel een sta caravan park daar houden we niet zo van maar Laguna en privé sanitair compenseerde dit wel. Voor ons niet voor herhaling ivm ligging. Ligt niet op loopafstand van een groter dorp. In landevieille zit een spar. 5 min rijden, verder saai dorp Wel leuk fietsen naar Bretignolles-sur-Mer Medewerkers super aardig en behulpzaam in handen en voeten Engels Wc zwembad vies

Mooie plek vlakbij het strand
Door M op 31-07-2023

We hadden een kampeerplek met Prive sanitair geboekt. Zag er anders uit dan op de foto maar meer dan voortreffelijk. Een aparte badkamer met douche en genoeg ruimte om je aan te kleden. Douchecabine is wel erg krap. Keuken met aanrecht en koelkast en stroom. Aparte toilet. Alles keurig en niet onbelangrijk alles schoon. Zeer grote plek voor de tent en de auto. Er zijn plekken met veel en minder zon. Onze kids, onder de 10 hebben zich hier prima vermaakt. Leuk zwembad en vriendelijk personeel. Behulpzaam en proberen goed om Engels met je te praten. Op 10 min afstand van het eerste strand en zoveel diversiteit aan stranden in de omtrek. Een plek om nog eens heen te gaan. Het weer is niet zo heet als in het zuiden maar veel zon gehad. Nachten waren koel dus extra deken is wel fijn. Soms een bui maar nooit de hele dag. Kinderclub is in het Frans maar in de avond leuke entertainment waar iedereen aan mee kan doen.

Camping L'Evasion

Moyen
Door Laetitia op 19-09-2019
Onbekend reisgezelschap

Le mobil home n'était pas propre à notre arrivée. Odeur de tabac froid également. Le sommier a couiné toute la nuit, nous avons du l'enlever et poser le matelas par terre pour dormir correctement. À noter egalement , la,proximité de la route. Le plus, le parc aquatique.

tres bien
Door Dominique op 15-09-2019
Onbekend reisgezelschap

le camping était très bien accueil très bien moi qui suis handicapé c était super

Camping ps au top
Door Cindy op 13-09-2019
Onbekend reisgezelschap

Piscine à peine chauffé et toutes les fenêtres grandes ouvertes (en septembre) même quand il y avait du vent et de la pluie donc pas un plaisir de se baigner car courant d ait le lagon est magnifique.. Ménage laissant à désirer. 1 Personne à l accueil (la plus vielle avec des lunettes) vraiment pas aimable ni courtoise.les autres filles sympas. Les allées du camping sàles des megauts de cigarettes partout.le restaurant (ne pas prendre de moules surtout. La carte n indiquait pas tous les ingrédients d un plat donc quelques mauvaises surprises. Les hamburgers délicieux et la patronne sympas. Beaucoup d amélioration à faire.