Laagste prijsgarantie

Lavau, 240 Chemin du Pin, 49250

Lavau Vacances

9.5FenomenaalScore uit 63 reviews

Ruimte

Fantastische plek voor een supermooie vakantie!
Door Corry Van der Meer op 05-10-2020

Wij hebben drie weken volop genoten van onze vakantie bij Lavau Vacances. Mooie compleet ingerichte gites met alle comfort en vanaf elk terras een prachtig uitzicht op de Franse heuvels. De gastvrije en zorgzame eigenaren Anita en Vries zorgen voor het échte vakantiegevoel! Als je wilt, kun je twee keer in de week samen met andere gasten van een heerlijke driegangen maaltijd genieten en ook nog van de luxe van een gemaksmaaltijd op vrijdag of zaterdag. Anita en Vries hebben veel tips paraat om de omgeving te verkennen: wandel- en fietsroutes, tips voor kasteelbezoek of een mooie stad, ze hebben het allemaal. Wij komen volgend jaar zéker terug :-)

Geweldige gîtes in de Anjou streek
Door Arend op 19-08-2020

Gebouw, terrein, omgeving en eigenaren bieden alle voorwaarden voor een heerlijk verblijf in de Anjou streek. De gîtes zijn sfeervol en zeer compleet ingericht; het hele terrein is prima verzorgd en ademt rust en ruimte. De zonsondergang steeds weer een kadootje. Leuke dorpjes, stadjes en chateaux in de omgeving. En dan de gastvrijheid van de eigenaren. De driegangen diners, de gemaksmaaltijden die kunnen worden verzorgd, het brood dat voor het ontbijt wordt gehaald, de tips wat te doen in de omgeving. Absoluut een 10 waard!

Prachtig....tot volgend jaar!
Door Iris Gordts op 28-07-2020

Als je houdt van mooie natuur, rust en toch veel dingen te doen binnen het half uur rijden, dan is dit DE vakantieplek. Prachtige gites en terras, aangevuld met een panoramisch uitzicht!! Je kan hier uiteraard zelf koken, maar de tables d'hotes is een echte aanrader.
Wij voelden ons echt welkom. Wij hebben reeds veel gereisd in Frankrijk, maar dit is tot nu toe de top! Het ontbrekende zwembad missen wij persoonlijk niet omdat wij actief zijn op vakantie.Ik geef geen 10/10 omdat perfectie niet bestaat, maar voor ons benadert dit wel de perfecte locatie.

Aanrader
Door Sabine Akerboom op 27-07-2020

Heerlijke week gehad op deze mooie plek!
Fijne gîte, voorzien van alle gemakken. Mooi uitzicht, veel ruimte en vriendelijke en meedenkende gastheer en -vrouw. Er werd heerlijk gekookt, gezellige avonden met heerlijk eten gehad. Daarnaast zijn de maaltijden bij aankomst en de dag voor vertrek heel fijn en ook heel lekker.
Al met al een aanrader door de mooie omgeving waarin genoeg te doen is, het lekkere eten en de rust en ruimte.

Hele fijne vakantie gehad, met heerlijk eten!
Door Guido Sival op 26-07-2020

Erg mooie plek met prachtig uitzicht, vriendelijke gastvrouw en gastheer. Heerlijk eten en veel gezelligheid aan tafel. Mooie ruime gites voorzien van alle gemak. Onze had een mooie badkamer met ligbad en regendouche. Perfect. In de omgeving is ook veel te doen; zwemmen, kastelen bekijken, wandelen, fietsen enz..

Ideale vakantie accommodatie in de Loirestreek
Door Irma op 20-09-2019

Lavau vacances biedt een voortreffelijke accommodatie voor een verblijf van twee weken in de Loirestreek. Het vrijstaande huisje (wij verbleven in de gite Cabane) is compleet toegerust, er is een grote fijne buitenruimte, de NL eigenaren Anita en Vries zijn buitengewoon gastvrij, de (optionele) maaltijden zijn uitstekend. Lavau is een oord van rust , wijde uitzichten en prachtige zonsondergangen, maar ligt ook op goed berijdbare afstand van Angers, Tours, Le Mans, Nantes en alle mooie kleinere bestemmingen daar tussenin. We waren heel tevreden over deze accommodatie.