8FantastischScore uit 14 reviews

Les Portes de l'Anjou

8FantastischScore uit 14 reviews

Top camping
Door EJW op 30-06-2023

Grote plaatsen met hoge heggen. Via loopbrug naar Durtal. Aardige eigenaren.

Aangenaam verrast
Door Tiny Ophelders op 03-06-2022

Op doorreis een camping dicht bij de snelweg gezocht en kwamen bij deze camping uit. Rustig, in een dorpje, vriendelijke eigenares en mooie grote plaatsen aan de rivier. Sanitair is verouderd maar kraakhelder. We zijn 4 nachten gebleven ipv 1! Dat zegt genoeg lijkt me

Zeer rustig en proper
Door Jacky Gistel op 11-07-2018

Rustige goed onderhouden camping ,sanitair is kraaknet en de uitbaters zijn zeer behulpzaam en vriendelijk,grote ruime plaatsen ook aan de rivier,met veel schaduw.

Les Portes de l'Anjou

Mooie camping met ruime plaatsen in mooie streek
Door Anke op 28-08-2017

De camping ligt aan de Loir en een groot deel van de plaatsen kijkt hierop uit. Het sanitair gebouw 1 is genderneutraal, maar vooral schoon en de douches zijn gratis en warm. In de omgeving zijn leuke uitstapjes te maken naar de dierentuin, Angers of diverse kastelen. Je mag gratis gebruik maken van het nabijgelegen gemeentelijke zwembad. Het zwembad vond ik geen succes. Dat kwam door het personeel. Mijn echtgenoot mocht niet zwemmen omdat hij een zwemshort droeg. Ook is het zwembad vrij saai. Het water is wel lekker warm. Nadeel van de camping is er veel mensen komen voor maar 1 nachtje. Ook was het er niet erg druk, zelfs niet in het hoogseizoen. Het is een oude gemeentelijke camping, maar is nog erg gericht op Fransen, terwijl meer dan de helft van de gasten Brits of Nederlands is. Dat geldt vooral voor de kinderanimatie en ook activiteiten voor volwassen, allemaal in het Frans. We hebben een mooie week gehad in onze Tithome, maar we hadden wel onze eigen campingstoelen meegenomen om niet een hele week op een bistrostoeltje te hoeven zitten.

Waar voor je geld!
Door Ad op 24-12-2015

Prima gemeentecamping met in juli en augustus gratis toegang tot het naastgelegen gemeentelijk zwembad. Ligt mooi aan de rivier (veel visliefhebbers). Leuke stadswandeling en we bezochten La Fleche met de in 1808 door Napoleon gevestigde Militaire Academie Prytanée Nationale Militaire met de mooie kerk was het bezichtigen zeker waard (alleen in de zomer?!. La Fléche heeft ook nog een beroemde Zoo. Sanitairgebouw bij de ingang is beter (nieuwer) dan het gebouw achter op de camping.

Verstoorde nachtrust door waterpomp
Door Mariëtte op 13-08-2015

Mooie camping, goed sanitair. Heel blij met de mooie plek die s nachts opeens een superslechte plek werd. De waterpomp van het nabijgelegen zwembad maakte zoveel lawaai dat we de hele nacht geen oog hebben dichtgedaan.

Camping-informatie
Naturistencamping