We hebben de beste aanbieders voor l'Estran voor je op een rij gezet:
Le Domaine du Bois de la Grée
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Adresgegevens | Rue du Puits d'Enfer , 85180 |
l'Estran
In september 2016 zijn wij op vakantie in Lagrange L'Estran geweest. Dit is zo goed bevallen dat we besloten de volgende vakantie weer terug te gaan. We hebben weer twee weken genoten van het mooie uitzicht over zee in ons ruime appartement, de goed verzorgde tuinen, het zwembad, de vriendelijke medewerkers en de wandelingen naar Les Sables d'Olonne.
Dit appartementencomplex valt onder de vlag van Lagrange Vacances en niet meer onder Pierre et Vacances. Men is behoorlijk gaan renoveren. We verbleven met tweeën in een 5 persoons appartement met zeezicht. Twee grote schuifpuien; 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer gaven een prachtig gezicht over de zee, het duinengebied en de corniche. Hele mooie zonsondergangen. Het appartement was volledig geschilderd en er lag een nieuwe vloer. De groene tuin rondom het complex met twee zwembaden was perfect onderhouden. Aan het einde van de straat ligt een klein pleintje met een bakker, supermarktje, tijdschriften/souvenirwinkeltje en pharmacie. Ook is daar een aantal keer per week een klein marktje met groenten, fruit, vis en vlees. Les Sables d'Olonne ligt op 4 km afstand en is een gezellige stad met een mooie boulevard. We hebben het heerlijk gehad en maken nu zelfs plannen om volgend jaar weer terug te gaan.
l'Estran
Weekje geboekt via de Pierre & Vacances website voor 359 euro een 4 persoonsapp. Het park ligt direct voor de kust (rotsen!) en ziet er mooi uit. Bij de receptie werd duidelijk dat het op de site vermelde solarium de ligbedden langs het zwembad betroffen!!! Doorgezakte ligbedden. Appartement was piepklein met 1 slaapkamer voor 2 personene met bedden waarin niet te slapen viel, zo zacht en klein. Geen opbergmogelijkheden. Muur tussen slaapkamer en toilet was karton. Je hoorde alles! Net als van de boven- en zijburen. Slaapbank in de woonkamer was doorgezakt en ook niet om op te liggen. Ons appartement op de begane grond had een overdekt terras dat veel schimmel had. Twee klapstoelen, waar de rugleuning meteen van brak. Al met al zeer slecht en veel twijfels over de beoordelingen hier. Met twee volwassenen is hier niet te leven of je moet een caravan gewend zijn. Blij dat we twee dagen eerder weg zijn gegaan met rugpijn en slaap! Omgeving is ook saai, het lijkt de Flevopolder wel.
Het verblijf voldeed aan onze verwachtingen,goed en comfortabel ingericht-uitzicht op de zee en mooi aangelegde tuin.verwarmd zwembad buiten! Plaatselijk is er wat te zien maar voor verdere bezoeken dien je wel je wagen te nemen.bezoeken zoals aan La Rochelle en Saint-Jean-de-Monts is ongeveer 100 km-maar het is de moeite waard! Er is een kleine supermarkt op 900 meter en grotere ketens bv U hypermarkt op 5 km.het is een rustige buurt buiten het seizoen.
Het appartementencomplex is mooi opgezet en alles is goed verzorgd. Mooie aangelegde tuin. 2 prima zwembaden en verspreid over het terrein een speeltuintje, jeu de boulebaan, tafeltennistafel etc. wij hadden een 4 pers. appartement met 1 slaapkamer, voor 2 personen goed te doen, maar kan me voorstellen dat het een beetje krap is met 4 personen. Het balkon is ruim en in de keuken is van alles ruim voldoende aanwezig, dat is wel een pluspunt. Aan het einde van het straatje (plm. 5 min. lopen) is een dorpspleintje met een café, een kleine pizzeria en o.a. een supermarktje en een bakker en iedere ochtend een kleine markt. Prima fietsgebied. fietsverhuur tegenover het appartement. Fietsen huren is aan te raden! L'Estran ligt op een rustige plek met vertier in de buurt. Het strand is 5 minuten fietsen en de gezellige stad La Sable d'Olonne 10 minuten fietsen. Een fijne plek om vakantie te houden.