- € 145
Camping L'Océan
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 162
Camping Paradis La Bretonnière
Wasmachine
Adresgegevens | Route de St Mathurin-sur-Loire, 49320 |
Domaine de l'Etang
Mooie, schone, rustige camping. De plaatsen zijn erg ruim en hebben veel privacy. Wij hadden een ‘basic cottage’ en gezien de prijs hadden we niet veel luxe verwacht, maar het huisje heeft onze verwachtingen overtroffen. Prima bedden, schoon, alles was in zeer goede staat en het was ruim genoeg voor ons vieren. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De camping heeft voldoende speelgelegenheden. Het pretparkje naast de camping is ook zeker de moeite. Voor campinggasten 10 euro per persoon, 55 euro voor een gezin voor 2 dagen. De kinderboerderij stelt niet veel voor, maar is wel leuk voor de kinderen om af en toe langs te lopen. Het overdekte zwembad is ruim en licht verwarmd. Het buitenzwembad is ook prima en ruim. Wat minder diep, dus hier kunnen kinderen op de meeste plekken staan. Animatie en bediening in het restaurant is matig. Weinig Nederlanders
Op 13-07-2024 kwamen we rond 13:30 uur aan op deze camping. We hadden geboekt voor 3 weken. Bij aankomst bleek onze plek niet beschikbaar. Men had verzuimd om deze plek voor ons vast te zetten, echter de volledige reissom was al betaald. Robin de receptie medewerker heeft zijn uiterste best gedaan om ons alsnog de plek toe te wijzen, hetgeen ook gelukt is. De mensen die op de plek stonden waren bereid om naar een andere plek te gaan.
We hebben het erg naar onze zin gehad op deze camping. De camping heeft genoeg faciliteiten voor een ieder. Er is een prima binnen en buitenbad aanwezig. Voor mensen die van vissen houden is een mooi vismeer aanwezig. In het dorp Brissac zijn weinig winkels maar een grote supermarkt is binnen 2 km aanwezig waar je prima op de fiets heen kan gaan.
Het personeel op de camping is erg vriendelijk en behulpzaam.
De plekken zijn ruim genoeg, er zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.
We waren in juli met 2 dochters van 16+ en een hond. We hebben ons prima vermaakt.
We hadden een mooie en ruime safaritent gehuurd met veel ruimte rondom en een heerlijke hangmat.
Omgeving is mooi en er is veel te ontdekken (dorpjes en steden, kastelen, landschap, enz).
Zeer mooie en ruime camping, veel activiteiten. Een eenvoudig maar goed restaurant en winkeltje. Er wordt het nodige georganiseerd. Maar vooral een hele fijne sfeer en zeer vriendelijke en behulpzame campingmedewerkers die ook Engels spreken. Voor herhaling vatbaar.
Domaine de l'Etang
We hebben op doorreis naar de Atlantische kust 2 nachtjes met onze camper bij Camping L’Etang gestaan. Mooie ruime plaatsen met stroom en water, het sanitair is sober maar netjes én er is toiletpapier.
Toen wij in het dorpje Brissac waren hebben we het kasteel bezocht, wij vonden het de moeite waard. In het dorpje zelf zat alles helaas dicht. Wel konden we een bezoek brengen aan een wijngaard en hebben genoten van de wijnproeverij.
Het restaurant van de camping heeft een eenvoudige kaart maar prima om een hapje te eten. Let op: op maandag is zowel de bar als het restaurant gesloten.
Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam, Robin en Carla van de receptie in het bijzonder! Super bedankt voor gastvrije ontvangst, de tips en de fantastische service.
A bientôt!!!
Na 6 jaar weer terug geweest naar deze camping. Het ziet er nog steeds top uit. Ruime plaatsen, mooi gelegen en een leuk dorpje op wandelafstand. Vissen, zwemmen en dingen doen.. alles kan hier. Het sanitair is ruim voldoende maar kan best nog een extra opknapbeurt gebruiken. Personeel erg vriendelijk en een goede mix tussen Nederlanders en gasten uit andere landen!
Van de aankomst tot het vertrek, een hele fijne tijd gehad op deze camping. De plekken zijn ontzettend ruim en groen. Het team spreekt meerdere talen en is enorm vriendelijk. Onze kids zijn wat groter (tieners), voor hen iets minder te doen, maar ze vonden het zwembad erg fijn. Een overdekt en open bad, met lekkere ligbedjes ernaast. Mooie ambiance met het oude domaine gebouw. Het speelveld is enorm, voetballen, volleyballen, badmintonnen. Voor basisschoolleeftijd is het perfect. Als we weer naar de Loirestreek gaan, komen we zeker terug!