Laagste prijsgarantie
8.9FantastischScore uit 80 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.9

Over Camping Les Mancellières

Intro

Welkom op Camping Les Mancellières****! Deze camping in Avrillé, Vendée, is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige regio tussen zee en platteland te verkennen. Geniet van het waterpark met verwarmd zwembad, glijbaan en privéjacuzzi. Voor de liefhebbers van sport en spel zijn er talloze voorzieningen, zoals een multisportterrein en kinderplekken. Combineer vakantie met plezier en ontdek alles wat deze camping te bieden heeft!

Locatie en omgeving

Camping Les Mancellières ligt in het charmante Avrillé, waar de prachtige Vendée je verwelkomt. Deze ideale locatie biedt niet alleen toegang tot de adembenemende kustlijn, maar ook de rust van het platteland. Het strand is vlakbij voor een dagje zonnen en zwemmen. Het nabijgelegen stadje biedt culturele sights, markten en gezellige restaurantjes. De camping is makkelijk bereikbaar met de auto, en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Geniet van de veelzijdigheid van deze unieke regio, die alles in huis heeft voor een onvergetelijke vakantie!

Services en faciliteiten

Bij Camping Les Mancellières zijn comfort en gemak essentieel. Geniet van het uitgebreide waterpark, met een verwarmd zwembad en een glijbaan voor de avontuurlijke vakantiegangers. Voor de kleintjes zijn er speelplekken en een peuterbad. De camping biedt een scala aan sportfaciliteiten, waaronder een multisportterrein en buitenfitness. Voor de inwendige mens zijn er een snackbar/bar en een supermarkt aanwezig, naast de handige brood- en gebakservice. Daarnaast zijn er barbecues te huur voor een gezellige avond. Wi-Fi is beschikbaar voor een kleine vergoeding en er is een wasserette voor extra gemak. Ook zijn er laadpunten voor elektrische voertuigen. Profiteer van alles wat deze camping te bieden heeft voor een zorgeloze vakantie!

Camping Les Mancellières biedt een verscheidenheid aan faciliteiten en diensten om de vakantiegangers een zorgeloze ervaring te bieden. Betalingen kunnen meestal gedaan worden met gangbare methoden, maar de specifieke opties zijn niet vermeld. Voor honden is er geen expliciete informatie beschikbaar over het beleid. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

1300 Route de Longeville sur mer, 85440

8.9FantastischScore uit 80 reviews

Gezellige Franse camping
Door Jolanda op 30-08-2023

De camping is niet groot maar wel mooi aangelegd. De plekken zijn erg wisselend van grootte. Er zijn ook veel stacaravans. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het is wel een camping dat bijna alleen bezocht wordt door Franse gezinnen. We hebben drie weken gestaan en hebben maar een paar dagen wat Nederlanders gezien. Dit schrok in eerste instantie wat af maar er was veel vriendelijkheid om ons heen. We waren aangenaam verrast. Onze jongste (11 jaar) heeft vanaf dag 1 vrienden gemaakt met het voetballen. Ook onze oudste heeft leuke contacten gelegd, ondanks dat ze elkaar niet goed konden verstaan. In de omgeving genoeg te doen en leuke, schone stranden.
Het sanitair is eenvoudig, (geen wc-bril) maar wel super schoon.
Elke avond animatie met geluid over de hele camping, maar het klinkt wel heel gezellig en super enthousiast. Wij vonden het niet storend. Rond 23 uur is het stil. Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad.

Genoten van onze eerste camping ervaring!
Door Carola op 20-11-2019

Super leuke camping.
De eigenaar is super vriendelijk. Ze doen er alles voor om je verblijf aangenaam te maken.
Onze kids van 2 en 4 vonden het zwembad erg leuk met de glijbaan. Zwembad is niet groot maar groot genoeg voor onze kleine mannen.
Sanitair werd super netjes bijgehouden!
Wij verbleven in de lodge. Deze was echt fantastisch! Aanrader!
Het is een rustige camping. Weinig Nederlanders.
Erg veel leuke dingen te doen in de omgeving! Parken, kastelen, zwemparadijs.
Bedankt voor de leuke vakantie!

Superbe camping ! Au top !
Door CamilleB op 15-08-2019

Superbe camping, Julien et toute son equipe sont tres accueillants et tres professionnels, les animations proposees sont tres variees, les sanitaires et les exterieurs sont bien entretenus ! Nous reviendrons cela est certain !

Calme et sérénité
Door Noem op 15-08-2019

Super week-end au camping ! Julien et ses parents sont à l'écoute des demandes des vacanciers, le camping est propre et une ambiance familiale y règne. Les espaces collectifs sont bien entretenus, j'y reviendrais les yeux fermés.
Continuez ainsi !!

Camping très agréable
Door Lucie op 15-08-2019

Bon rapport qualité prix, camping très propre dans les espaces collectifs comme privés, accueil chaleureux de la part de toute l'équipe. Je le recommande vivement.

Camping au top
Door Lecomte op 23-04-2019

Camping super convivial nouveau proprio au top hygiène parfaite piscine à taille normale
Nous somme partie en Mobil home il était très propre rien à dire je le recommande

• Camping L'Océan

€ 145

Camping L'Océan

Camping
    FrankrijkPays de la LoireBrem sur Mer (Vendee)

• Camping Club MS Les Brunelles

€ 162

Camping Club MS Les Brunelles

7.6
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireLongeville sur Mer (Vendee)

• Camping La Yole

€ 86

Camping La Yole

7.9
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireSt. Jean de Monts (Vendee)

• Camping La Dune des Sables

€ 91

Camping La Dune des Sables

8.3
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireLes Sables d'Olonne (Vendee)

• Camping Les Dunes

€ 106

Camping Les Dunes

9.4
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireBrétignolles sur Mer (Vendee)

• Camping Les Pirons

€ 51

Camping Les Pirons

8.6
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireLes Sables d'Olonne (Vendee)

• Sanday La Grande Côte

€ 135

Sanday La Grande Côte

7.6
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireLa Barre de Monts (Vendee)

• Camping Paradis La Bretonnière

€ 96

Camping Paradis La Bretonnière

8.2
    Camping
    FrankrijkPays de la LoireSt. Julien des Landes (Vendee)