Capfun Forges
Over Capfun Forges
Camping Les Forges Capfun is een echte Franse camping. De winkel en horeca zijn eenvoudig en hebben geen uitgebreid assortiment. Er is een binnen- en buitenzwembad met glijbanen. Het pretpark Puy du Fou met middeleeuwse shows is een absolute aanrader. Het strand is ongeveer 15 minuten rijden met de auto.
- € 145
Camping L'Océan
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 162
Camping Paradis La Bretonnière
Wasmachine
Adresgegevens | Rue des Forges, 85440 |
Capfun Forges
Leuke nette en schone camping. Animatie was erg creatief, poolparty was top! Wel Franstalig maar dit wisten we al. Ontzettend vriendelijk personeel en de meeste verstonden prima Engels. Viel ons ook op in de winkels trouwens. Zwembad was erg mooi en onze jongens hebben genoten.
mooi zwembad
gemoedelijke sfeer
vanaf camping veel te bezichtigen
paar km vanaf mooie stranden
veel anmimatie/ veel georganiserd (wel frqnstalig)
Keurige caravan op mooie groene plek. De receptie sprak prima Engels. Veel animatie; leuk voor de Fransen. Geluidsoverlast in de avond geen last van gehad. Nl animatie was inderdaad aanwezig. Bijna geen Nl tieners te bekennen, dat was jammer voor onze kinderen. Mede dankzij het mooie weer en het zwembad een prima weekje gehad. Handdoekje leggen om ligstoel te reserveren, werd voorkomen door ze weg te halen. Goede actie!
Mooi zwembad, huisje Raoul stond op een prachtige plek en was schoon en comfotabel. De avond animatie is erg luidruchtig en hoor je over de hele camping, dit was minder fijn.
Het restaurant op de camping en/of de afhaalmogelihkheid was niet best.
Bij de receptie werd weinig tot geen moeite gedaan om Engels te praten.
Onze wifi pas heeft niet gewerkt en we konden hiervoor geen geld terug krijgen terwijl we wel betaald hadden.
Hele leuke camping. Erg vriendelijke hardwerkende mensen, echter is het Engelssprekende ver te zoeken. Kwaliteit van het eten is uitstekend, echter weinig keus, en niet de hele dag door. Winkeltje is klein en duur, echter is de SuperU op een kwartiertje afstand rijden. Huisje was erg schoon en luxe (mobile home). Zwembad is leuk, en glijbanen erg cool. Dutch box stelt weinig voor, capfun houdt wel woord dat er een Nederlandstalige animator is, camping is heel Frans georiënteerd.
Al met al een dikke aanrader voor gezinnen ket Kids t/m 12.
Wij waren hier eerste week van juli (nog geen vakantie in frankrijk). We zaten in een nieuwe (Sun de Raoul) mobilhome, heel mooi, modern, nieuw en met airco ;-). Hij was ook fijn gelegen in een hoek achterin met wat groen voor. De kinderen konden er zonder problemen wat spelen. De douche is wat zoeken....wisselde soms van heet naar koud.... laatste dagen ging het beter en konden we het wat stabiel houden. Leuke zwembaden en glijbanen. Ook regelmatig uitstappen gedaan (parc des dunes, puy du fou, chateau des avonturier, indian forest)