Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Municipal La Chênaie voor je op een rij gezet:

5.4Matig

5.4Matig

Camping info

• Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Municipal La Chênaie

5.4MatigScore uit 59 reviews

Matige camping
Door Waucomont op 30-10-2022

In de week van eind augustus/ begin september op deze camping gekampeerd. In de laatste volle week van augustus is nog animatie. Wij kwamen op donderdag aan en op vrijdagavond de laatste animatie. Op de site staat maanden juli en augustus animatie. Let hier dus extra op. Erg jammer voor onze 3 kinderen. Zwembad is matig. Was 1 dag dicht voor onderhoud. Speeltuin bestaat uit springkussen, zandbak en glijbaan. Sanitair erg slecht. Slechte schoonmaak. Douches of koud water of gloeiend heet water. Kampeerplaats erg klein. Caravan met voor luifel paste net. Nu zijn wij geen zeurders en hebben ons toch vermaakt. Ook de Kids hebben zich zonder animatie vermaakt. Boulevard van yport is goed te voet te bereiken. Plaatsen Etretat en fecamp zijn zeker de moeite waard. Zeker Etretat, daarvoor waren we ook gekomen.

Ontspannen familiecamping in mooi gebied
Door L. De Laat op 17-08-2022

Plus: Door ligging tussen bomen bleef huisje koel ondanks de hitte. Fijn zwembad bij alle weersomstandigheden. Min: Geen zonplek bij het huisje.

Niet mijn camping in prachtige omgeving.
Door Simone op 22-07-2022

Hartelijk ontvangen! Mooie grote plaats voor onze caravan compleet in de schaduw. Direct aan de weg waar knetterhard werd gereden. Geen enkele dag schoon sanitair aangetroffen. Het water in de douches was ‘’s-avonds koud of er kwam gevaarlijk hete stoom uit! Ook bij de kinderwastafel kwam geregeld hete stoom! Dit was bij gebouw 2. Wij kiezen nooit meer voor deze camping.

Municipal La Chênaie

Fijne kleine camping. Mooie grote ruime safaritent
Door Familie Schrijver op 21-07-2022

Ik miste een jerrycan voor water bij de (safari)tent.

Geslaagd!
Door Yves en Carine op 02-07-2022

Mooie omgeving. Mooi gelegen. Leuk dat het kleinschalig is.

Prima camping
Door Hans Bakker op 30-06-2022

Prima verblijf, vriendelijk personeel, schone toiletten goeie douches. 1 minpuntje: heet water voor de afwas.

Municipal La Chênaie info

Camping-informatie