We hebben de beste aanbieders voor Les Bas Carreaux voor je op een rij gezet:
Les Bas Carreaux
Een fijne sfeer op deze kleine camping. Sanitair is schoon, wordt gerenoveerd. Eigenaresse is bijzonder aardig en de ontvangst is hartelijk. De ligging naast de doorgaande weg lijkt druk, maar snachts merk je hier niets van. Een aanrader.
Hier 3 nachten gestaan met de camper. Ligging is ideaal, relatief dicht bij Omaha Beach. Camping is zeer klein en 1 ster, daarom lage verwachtingen. Vriendelijk ontvangen door de dame van de camping, kon goed Engels. Sanitair wordt goed onderhouden, ziet er schoon uit. Grote douches en regelmatig goed warm water. Elke ochtend komt de bakker om 9.00 langs. Voor 6 euro pp per nacht is het boven verwachtingen.
Eigenlijk zouden we deze camping geheim moeten houden....Bij toeval zijn wij er bij het verlaten van Arromanches langs gereden en direct omgekeerd. Supervriendelijke Francaise runt deze camping. Zij heeft ons ook geholpen met het zoeken naar een garage (spiegel vd camper gereden...). Klein, netjes, vriendelijk. Bakker a.d. deur en ook de pizza op maandag: prima. Wij komen zeker terug.

Les Bas Carreaux
de camping is zeer klein, waardoor ook zeer rustig, het onthaal is zeer vriendelijk. De camping is ideaal gelegen om het oorlogsverleden te bezoeken. het ligt zeer centraal. Het sanitair is proper maar enigszins verouderd. Warm water om af te wassen is eerder koud. Toch een aanrader.
Met drie kinderen en hond een geweldige tijd gehad, deze camping is niet groot maar alles is goed in orde. Leuke ontvangst, netjes, prima sanitair, ligging perfect dichtbij invasie stranden, zee en dorp Arramanches. Voor de prijs die je er betaald verwacht je niet zo veel, maar je krijgt meer dan waar voor je geld. Bakker komt elke ochtend vers warm brood brengen en ook komt er geregeld een snack of pizzakar op t terrein.
Bij toeval kwamen we hier terecht met onze campingbus, en voor 16,90 euro (2 volwassenen met 2 kleine kinderen) een perfecte uitvalsbasis. Een hele aardige eigenaresse en kan goed engels spreken. Het beviel ons zo goed dat we ipv 1 nacht, 2 nachten zijn gebleven.
Vanuit de camping kun je gemakkelijk naar Arromanches rijden en naar de bezienswaardigheden in de buurt van D-Day bezoeken. Ook vanuit de camping heb je zicht (al is het niet super veel) op de haven van Arromanches.
Ze hebben meerdere toiletten en douches beschikbaar en een gedeelte om de afwas te doen.
's ochtends om 08:45 komt de lokale bakker langs (die overigens wel prijzig is).
Er is Wifi beschikbaar.
Camping-informatie