Port'Land (Glamping)

We hebben de beste aanbieders voor Port'Land (Glamping) voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Port'Land (Normandië) is een ideale camping voor iedereen die rustig wil verblijven in Noord-Frankrijk. Verwacht hier niet te veel animatie, maar wel enkele spelletjes en sportactiviteiten. Het sanitair en het zwembad zijn simpel, maar goed. Op 20 minuten lopen van de camping ligt een uitges...
Port'Land (Glamping)
Prima camping als uitvalsbasis voor Normandie. Ruime plekken, lekker vers brood, lekker restaurant. Zwembad echt te klein voor de grootte van de camping. Wij hadden alleen de pech recht achter het voetbalveld te staan en daar is geen enkele controle op. Er staat een bord tot 22.00u, maar daar houdt niemand zich aan. Je wordt helemaal gek van dat gedreun de hele avond. Gemeld bij de receptie, maar nooit wat aan gedaan. Ook nooit een nachtwaker gevonden die er iets aan deed. Uiteindelijk zelf maar gaan vragen of ze wilden stoppen. Voor ons niet meer, en dat komt vooral doordat er niets aan gedaan werd. Voor dit geld zijn er echt betere campings te vinden.
We waren hier voor de 3 keer. Verbetert zijn de douche en wc. Camping is 3 keer duurder geworden in 3 jaar tijd best prijzig. Campeerplekken zijn mooi afgebakend maar nog gewoon 100 m2 wat groot genoeg is . Er zijn ook plekken met eigen sanitair. Wandelen naar het stadje vraagt wat van je conditie de weg is op sommige plekken 12 procent lopen kan goed maar met fiets zou ik het afraden. Er is een poortje waarmee je achter de camping naar het stadje kan. Vanwege het slechte weer 1 keer naar het strand geweest en in zee gezwommen bij obama beach waar zandstrand is en ongeveer 20 min van de camping vele musea en monumenten een dagje naar Caen om te winkelen of naar Bayeux is ook leuk om te doen genoeg te zien in de omgeving.
Hele nette camping. Wij hadden een stacaravan, goed verzorgd en ruim, zowel binnen als buiten. Kids (11&13) hadden snel Nederlandse vriendjes, genoeg animatie, maar niet teveel. Toernooien lasergamen, voetbal, waterpolo, tafeltennis etc. Het eten is prima, zwembad niet heel groot, maar volstaat goed. Zeer centraal gelegen: Bayeux, Arromanches, Obama beach, point du hoc, etc. Leuk dorpje met ruime supermarkt, haventje en horeca. Vanaf de camping kun je direct fijn wandelen of hardlopen. Personeel is vriendelijk en draagt echt zorg voor de netheid vd camping.

Port'Land (Glamping)
Fijne camping, goed onderhouden en ruime staanplaatsen. Enig minpunt; fijn dat je je eigen kraan hebt, maar het is meer een waterkanon en sproeit zijwaarts in plaats van omlaag. Wij hebben daarom een petfles gebruikt, waar we een gat in hebben gemaakt en die erover heen gedaan. Achter de camping ligt een weggetje waar je zo met de fiets een leuke tocht kan maken. Prachtige omgeving met indrukwekkende WO-II plekken.
Rondom de visvijver een huisje, dit was klein en de bedden erg oncomfortabel. Verder wel slim ingedeeld. Jammer dat er maar een 4 persoons tafel binnen staat als het huisje voor 6-8 personen is, maar gelukkig goed weer gehad dus veel buiten geweest. Hygiëne en schoonmaak kon beter in het huisje. Het zwembad was super mooi, volop vermaak voor de kids daar, elke avond wel een animatie! Super mooie omgeving. Camping heeft niet echt een winkeltje wat wel een groot minpunt is.
Wat een mooie camping. Grote plaatsen. Rustig en niet te groot maar toch alles aanwezig. Zwembad is lekker warm (binnen en buiten) , brood is lekker, mooie omgeving oa invasiestranden. Op loopafstand van vissersdorpje waar je lekker kunt eten, schelpen kunt zoeken. Lekker koel zeewindje, fijn als het heet is. Camping wordt goed onderhouden en mooie beplanting. Aanrader voor zowel gezinnen met jonge als oudere kinderen (gamehal, voetbalveld).
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |