Siblu - Domaine de Litteau

We hebben de beste aanbieders voor Siblu - Domaine de Litteau voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Domaine de Litteau, gelegen in Normandië is een geliefde kindvriendelijke 4-sterren camping. Het is een ideale plek om de kids wat bij te brengen over de ruime geschiedenis van deze bestemming. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de invasiestranden van D-Day of het schiereiland Mont Saint-Mich...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Domaine de Litteau, 14490 |
Website | |
Social media |
Siblu - Domaine de Litteau
Wij hadden een wisselend gevoel over de camping. De gehuurde caravan was nieuw en we hadden het idee dat wij de eerste gebruikers waren, alles zag er ongebruikt uit. Ondanks dat ontbraken er heel wat zaken die op de inventarislijst stonden die we moesten controleren en binnen 24 uur getekend moesten inleveren bij de receptie. Zeer positief vonden wij de insectenhorren voor de slaapkamer ramen zodat we die lekker open konden laten staan in de nacht. Nu de negatieve zaken: naast ons was de caravan bezet door personeel van de camping die het niet zo nauw namen met de stilte uren en tot 3 uur 's-nacht onder onze slaapkamerramen zaten te feesten. Na mijn klacht daarover werd dat minder laat de andere avonden. Onplezierig vond ik de manier waarop er om gegaan wordt met de borg van 430 euro. Bij vertrek zou na controle die borg worden geretouneerd maar bij vertrek werd er niks gecontroleerd dat kwam later werd er gezegd en dat is toch vreemd.
We zijn hier begin augustus 4 dagen geweest, en we hebben een toptijd gehad. Dit ondanks alle minpunten van deze camping. Het begon er mee dat we in een ronduit smerige Mobil home terechtkwamen die overduidelijk niet schoongemaakt was. Gelukkig hebben ze ons op de camping geholpen door een huisje toe te wijzen wat eigenlijk te koop staat. Ook niet echt schoon, maar goed genoeg. Het campingpersoneel is verder vriendelijk, maar ook bij hen is Engels meestal Chinees. Het eten bij de snackbar is ok, maar je moet geduld hebben om überhaupt te kunnen bestellen. Maar qua omgeving hebben we Omaha Beach en Le Mont-Saint-Michel gezien...prachtig!!
Wat een mooi park! Het personeel is allemaal even vriendelijk en attent. Het recreatieteam is super, wat een energie en positiviteit stralen zij uit!!! Ze doen hun best om daar waar het nodig is engels te communiceren, maar dat zou nog wel iets meer mogen. Gelukkig was er ook een nederlandse dame in dit team. Er wordt altijd wel iets georganiseerd. Het park ligt er mooi bij, er is heel veel te doen voor jong en oud. Er is een winkeltje, een soort van snackbar waar ook pizza's te verkrijgen zijn. De mobilhomes zijn netjes en alles is er. Het is echt een aanrader, zeker voor gezinnen met kinderen. Zelfs voor de oudere jeugd is het leuk!

Siblu - Domaine de Litteau
Geen camping maar een mobilhome park. Veel aandacht bij begin park op verkoop van Mobilhomes, beetje jammer. verder alles wel keurig, had wat meer met het zwembad gedaan, klein buitenbad met glijbanen is voor de jeugd ook leuk. Animatie is prima. "Restaurant" is qua uitstraling niet veel, je zit in een tent. Winkel is klein met hoogst noodzakelijke dingetjes. Het brood was superslecht, zacht en taai. beter om het even een dorpje verderop te halen, vers/groter en goedkoper! Dat moet voor het park toch veel beter kunnen! Verder een prima week gehad met mooie omgeving (WW2), veel te zien en toe doen.
De camping is schoon met vriendelijk personeel, wel is het behoorlijk Frans georiënteerd. Animatie doet veel voor kids, maar alles in het Frans. Leuk voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar. Camping lijkt meer op een klein dorp. Kale aankleding. Winkeltje op de camping is erg karig en kun je niets mee. Daarvoor kun je beter naar Saint-Lô gaan daar hebben ze supermarkten (15 min) rijden. Invasiestranden zijn op 30 min/45 min rijden.
Een stacaravan camping, geen gewone kampeerplaatsen. Caravan was netjes en met 2 kleine kinderen was de 6 persoonscaravan handig ivm 3 slaapkamers. De veranda over de hele breedte was overdekt en daardoor altijd voldoende plek in de schaduw. Klein stukje gras er bij waar je van de zon kon genieten.
Zwembad overdekt, vond ik niet perse een aanrader, maar met slechter weer natuurlijk wel handig. Zwembad kan niet zelfstandig door kleine kinderen betreden worden ivm een beveiliging. Mijn zoon van net 3 vond de glijbaan geweldig. Verder waren er niet heel veel faciliteiten (klein speeltoestel en een springkussen). Het winkeltje stelt niets voor en is duur, dus even naar Bayeux (30 min) is slimmer. Dday stranden goed bereikbaar en Bayeux is een mooie stad
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Beschikbaar |