Mercure Le Havre Bassin du Commerce

We hebben de beste aanbieders voor Mercure Le Havre Bassin du Commerce voor je op een rij gezet:
Mercure Le Havre Bassin du Commerce
Wij verbleven eind mei één nachtje in hotel Mercure als tussenstop voor onze reis naar Bretagne. Ideaal gelegen voor eerste kennismaking met Le Havre. Vriendelijk onthaald. Hadden kamer 301 met zicht op het Bassin du Commerce. Koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Supergroot bed. Via touroperator konden we gratis gebruikmaken van privéparking van het hotel (slechts 5 plaatsen). Gelukkig was er op zondag plaatsje vrij. Er zijn genoeg parkeerplaatsen in de buurt maar dan meestal betalend ! We hebben 's avonds heel lekker gegeten in het restaurant. Het ontbijtbuffet was ook voortreffelijk. Heerlijk verkwikt konden we daarna onze reis verderzetten.
Het hotel is een goede uitvalsbasis voor een weekend in Le Havre. Het is echter wel een zakenhotel (ligt pal voor het World Trade Centre) dus veel gezelligheid is er niet. Alles uitgevoerd in bruintinten. Personeel wel erg vriendelijk en behulpzaam. In de lounge is het 's avonds doodstil, terwijl daar juist de klapper van het hotel te vinden was: een moderne pianola! Ontbijtbuffet is toppie. Vanaf het hotel is het een klein half uur lopen naar het strand. Mogelijkheid om koffie en thee te zetten op de kamer ook erg handig.
Zentral gelegenes Hotel mit kleinen Zimmern und Servicemängeln bei der Sauberkeit. Das Zimmer war sehr staubig. Sehr gutes Doppelbett Kingsize mit guter Matraze. Das Fenster zum Hafenausblick erinnerte an eine Schießscharte in einer Burg, konnte aber geöffnet werden. Die Tiefgarage hat keinen direkten Zugang zum Hotel (kein Aufzug aus der Tiefgarage vorhanden). Nur für Fahrzeuge bis 1.70m Höhe zu empfehlen. Das Badezimmer entsprach nicht dem sonst üblichen Standard, da half auch nicht die Zimmerkategorie Privileg. Das Frühstück war ok. Für eine Zwischenübernachtung gerade noch akzeptabel.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |