Auberge du vieux Puits
We hebben de beste aanbieders voor Auberge du vieux Puits voor je op een rij gezet:
Crocus
Room service
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | 15 Avenue Alexandre Dumas, 76370 |
Auberge du vieux Puits
De locatie is mooi. Dat was het dan ook wel.
Het appartement was matig. Niet helemaal op orde (kleine zaken misten zoals wc papier). Maar slecht was dat de badkamer enorm naar riool lucht stonk. Met moeite konden we het personeel zover krijgen om het te verhelpen.
Het diner in het hotel zou een hoogtepunt moeten zijn. Zelf zeggen ze dat ze een goede en enorm populaire keuken hebben. Dat viel enorm tegen. Restaurant was nog niet voor de helft gevuld en dat snap ik wel. Eten viel erg tegen. Maar vooral het personeel was erg. Ik ben echt nog nooit zo onbeschoft behandeld in een restaurant. En het volledige diner werd er in 40 minuten door gejaagd…..
Al tijdens ons verblijf de eigenaar hiervan op de hoogte gebracht. Die zou er op terugkomen. Niet gehoord. Ook b=na 4 (!) mails en meerdere telefoontjes weigert de eigenaar te reageren. Het geld is binnen en de klant kan barsten.
Mijn tip: Ga het niet heen!!!!
Fantastische lokatie, met uitzicht over de oceaan. Voor de rest krappe kamers, en zeer gehorig. Daarom veel te duur. Wij gaan er niet weer heen. Het zou een Nederlandse eigenaar hebben, maar daar niks van ontdekt. De bediening sprak geen woord over de grens.
Zojuist teruggekomen na een 3 daags verblijf, we werden bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen, we kregen een welkomst drankje aangeboden. 's avonds heerlijk gegeten in het restaurant, voor onze dochter van 2 werd ook wat lekkers klaar gemaakt. Onze kamer nummer 1 heeft een mooi uitzicht op zee, erg netjes en zeer schoon en fijne badkamer. De algemene sfeer is huiselijk en aangekleed met brocante meubels, erg knus allemaal. Verder nog een speelhoek waar kindjes zich prima kunnen vermaken. Het personeel is uiterst vriendelijk. De ligging van de Auberge is zeer mooi en op het terras kun je ook heerlijk vertoefen. Wij kunnen deze Auberge zeker aanraden ! Prijs kwaliteit is prima, goed eten, goede wijnen, prima ontbijt, service en klantvriendelijk. Daarom geven wij deze Auberge een 9 ! Tot een volgend keer
Auberge du vieux Puits
Natasja en Amir hebben een prachtige plek gecreëerd waar wij als gezin met 2 kleine kinderen en een hondje heerlijke hebben verbleven. Beiden zijn ontzettend gastvrij en vertellen je graag alles over de omgeving. Wat heerlijk is met kleine kinderen is dat wanneer je je babyfoon meeneemt je de kinderen op bed kunt leggen en samen kunt gaan eten in het restaurant. Waar je trouwens ook met kinderen prima kunt eten. Wij komen graag terug en raden iedereen aan te boeken. Ook om de mooie omgeving te verkennen, dieppe is een prachtig stadje en natuurlijk de zee.
Net terug, alweer voor de 3e keer op dit prachtige en bijzondere plekje geweest, wat voor ons aanvoelt als "ons plekje"! Wat een gastvrijheid van Amir en Natasja, wat een overheerlijk(!!!) eten, superlief personeel en fantastische kamers!
Tot ziens weer, we kijken nu alweer uit naar ons volgende bezoek!
Wij zijn hier met onze zoons 3 dagen geweest en het was voor ons een heerlijke minivakantie. Een prachtig authentieke auberge, bijzonder sfeervol en geweldige eigenaren en personeel. Nette kamers en modern sanitair. Bedden uitstekend. Prachtig uitzicht op de zee en heerlijk vertoeven voor het ontbijt, diner of gewoon een glaasje wijn. De eigenaren Amir en Natasha waren bijzonder gastvrij en vriendelijk. Wij voelden ons hier direct op ons gemak. Tot slot de goede service: wij waren onze tablet vergeten en 3 dagen later al thuis in de brievenbus. Al met al redenen genoeg om nog eens een keer te komen en aan te raden.