MMV Le Domaine de la Corniche
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark MMV Le Domaine de la Corniche voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiepark Ga naar accommodatieLe Pré Marin
VakantieparkPrachtig gelegen Ga naar accommodatieBelhambra VVF Club Omaha Beach
VakantieparkPrachtig gelegen Ga naar accommodatieVilla Odette
Vakantiepark
- Andre14-08-2018
Echt niet meer dan zo'n 60 Euro per dag waard....
De vakantiewoning bleek klein en is onvoordelig ingedeeld. Voor meer dan 2 personen is de verblijfsruimte echt veel te klein. De magnetron bleek defect en er waren nauwelijks drinkglazen aanwezig (op een stuk of vijf piepkleine na). Het houten terrasje lag op het zuiden, dus de gehele dag een knetterende zon zonder ook maar enige enige vorm van beschutting. Hier had op z'n minst een parasol moeten staan, of een uitvalscherm moeten hangen. Binnen is het een benauwd hok en buiten is het een oven... De dakgoot lekte juist boven het terrasje, dus was dat dagenlang nat (kennelijk stond de goot vol water). Het zwembad was goed, maar om dat al te sluiten om 19:00 is ons inziens veel te vroeg.
Wij zijn veel op pad geweest, en hebben het in Normandië best naar de zin gehad. Maar die vakantiewoning was voor ons een teleurstelling, en op dat park zien ze ons niet snel terug.
- Charlotte22-10-2017
Zeker voor herhaling vatbaar!
Prima huisje, het was zeker voor Franse begrippen schoon. Bedden lagen prima. In ons 4 persoonshuisje was op de slaapkamer (boven) ruim voldoende plek om een luchtbed oid neer te leggen. Zo kon onze dochter toch op tijd gaan slapen. De keuken is echt te klein, twee elektrische kookpitten, een hel als je het niet gewend bent zoals wij. Daardoor veel gaan uiteten, maar ach het is vakantie. Broodservice op park, zwembad en andere activiteiten geen gebruik van gemaakt. Klein speeltuintje voor de deur, dochter was er regelmatig te vinden, maar was eigenlijk te eenvoudig gezien haar leeftijd. Enige echte minpunt vonden wij de MDF wc-bril. Deze zouden ze toch echt moeten vervangen voor plastic. Al met al een fijne, niet te dure vakantie hier gehad en ook nog eens perfect weer in oktober. Wifi is tegenwoordig 1 week gratis in huisje. Tv gekeken met laptop en HDMI kabel (netflix downloads).
- Lends02-08-2015
Weekje vakantiehuisje Normandië
Onze indruk was goed van het huisje, mooi maar toch een beetje afgelegen tussen veel mooie dorpen met stranden. Wij hadden een huisje van 6, en dit was wel goed voor 4 personen, want keukenmateriaal eerder beperkt en dan heb je wel 4 bedden (anders zetelbed). Er was wel ook een vaatwas. Een heel rustig domein met zwembad. Aan te raden als je veel uitstapjes doet met de wagen. Mooie dorpen in de omgeving. Wij hebben ook een heel mooi dierenpark Cerza bezocht, wel de moeite met kindjes.
- Raf Borremans21-09-2014
Goed vor één keer
Weekje verblijf , enkel goed voor slapen en ontbijt keuken is een ramp, koffie zetten (2 pers) duurt meer dan een uur. Te weinig keukengerei indien meer dan 2 personen, iemand uitnodigen is beschamend. Televisie niettegenstaande 50 kanalen, 15 franse zenders en 35 Geen Signaal . Internet schandalig duur 25 Euro voor een week met een snel(??)heid van 0,8 tot 0,9 Mbps eenmaal is genoeg.
- Kevin27-11-2013
Prima startpunt om Normandië te ontdekken
Op zich is de accommodatie prima. Schone huisjes en bij ons geen vermissing van keukengerei. Het park is klein evenals de huisjes. Wij zaten in een 4 persoons huisje wat zoveel betekend dat er twee personen boven slapen en twee in de huiskamer op een slaapbank liggen. Niet prettig dus maar voor een weekje prima te doen.
Er is verder in de buurt weinig te beleven. Maar binnen 10 minuten zit je in naastgelegen dorpjes waar wel genoeg te doen is. Lees als winkels en eettentjes. Alle naastgelegen dorpen liggen ook aan zee langs deze weg, behalve Auberville niet (dat ligt op een heuvel anderhalve km van het strand).
Dit is geen accommodatie om lekker thuis te blijven. Je moet er eten en slapen, meer ook niet. Voor de rest ga je Normandië bekijken. Prachtige dorpen en veel historie mbt WOII.
Personeel is erg behulpzaam en reuze vriendelijk en staan altijd klaar om je op een goede manier te helpen. Als je niet de hoofdprijs hebt betaald zit je hier best goed!
- chocomoushke04-11-2013
prima prijs/kwaliteit
- R. S.15-09-2013
6-persoons? Haha!
Het ligt in een gehucht waar verder niks te doen is, dorpjes op 5 a 10 min rijden waar in ieder geval genoeg restaurantjes zijn en eventueel enkele supermarkten. Zelf koken is geen aanrader, 1 steelpan en 2 kleine pannetjes in een huisje voor 6 personen, waarvoor niet genoeg glazen en bestek, dus aan te bevelen is om toch te gaan uit eten. Qua service, niet bijzonder, ook niet bijzonder slecht, als je aan de receptie staat om half 4 en receptioniste is aan de telefoon en zegt gewoon dat ze tot 4 uur niet beschikbaar is, komt een beetje raar over. Qua activiteiten, er is inderdaad een zwembad, een sauna en een bubbelbad, maar daar houdt het ook bij op. Sowieso voor kinderen verder niks te doen. De onderkomens, voor ons 6 persoonshuisje = lachertje. Voor 4 personen was het aan de krappe kant, 1 bank waar je met 2 op kunt zitten, die gebruikt moest worden als bed voor 2 personen die dus in de keuken/woonkamer slapen. Liggen redelijk tov D-Day monumenten en bv Honfleur. Niet aan te bevelen
- fcnieuwbouwwijkzuid05-09-2013
leuke locatie om door te trekken
Het appartementen complex ligt eigenlijk in ''the middle of nowhare'', wij waren hier met een zoontje van 2 maar dan is t niet aan te raden. Ondanks t zwembad en (zeer kleine) speeltuin is dit geen tip voor mensen met kleine kinderen. Gelukkig hadden wij de fietsen mee en hebben wij diverse fiets tochtjes in de buurt gemaakt (waaronder naar mnt S. Michel- 11 km) verder is er strand naar t zuiden toe. op de weg naar St-Malo zie je er genoeg. 't appartement heeft free wifi op de kamer (als je een goede locatie hebt) en iig bij de receptie. Kamers hebben een bad en ruim balkon(tenminste de 4 persoons). Het keukentje is weggestopt en heeft weinig pannen. Ze vragen veel geld voor glazen cq borden als er iets kapot is gegaan. Al met al....een 6,8
- r_coolen8110-08-2013
leuk voor een weekje, en niet langer
gratis Wifi alleen bij receptie, 8 euro voor 2 uur wifi in je huisje. Weinig te doen voor kinderen. Fitness toestel en sauna buiten werking. Prima zwembad, maar weinig ligstoelen. Geen NL zenders op je tv, alleen franse. Receptie wel vriendelijk, en spreken prima engels. Franse kinderen tot 23.45 in het park aan het rondrennen en gillen/basketballen
badkamer was goed. Genoeg heet water. Net keukentje. Bed aan harde en aan korte kant ( zelf 188cm) . Geen dekbed.
Mooie omgeving, minimale reistijd 30 min voor veel dorpen. Helaas was Mont Saint Michel was 2 uur rijden helaas, vonden we te ver. Caen-Honfleur-Deauville-Cabourg en Houlgate leuke plekken. Dagje D-day plekken ook goed te doen.
- Huegen25-07-2013
nooit meer
Klein park met hek dat direct open gaat als je aankomt, en als je het park wilt verlaten een code moet intoetsen.??? als je dus wat vroeg aankomt en je rijdt het park op dan kan je er niet meer af omdat je nog niet bij de receptie (gaat om 16.00 uur open) bent geweest, en dus nog geen code hebt. Slecht huisje met minimaal interieur, bank voor 3 personen in een 6 persoonshuisje, de rest moet op plastic stoelen zitten, geen normale pannen alleen een koekenpan een steelpan en een soort braadpan. geen limonade glazen. de stoelen op het terras zijn zo slap, wij hebben er niet op gezeten. SLECHTE bedden. Op het park niets te beleven, je kunt er niets kopen geen brood of een ijsje helemaal niets.
Vakantiepark MMV Le Domaine de la Corniche info
- CafeBeschikbaar (1)