/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01330000-01339999%2FE1339867.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01660000-01669999%2FE1660064.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01660000-01669999%2FE1660067.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01660000-01669999%2FE1660069.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01660000-01669999%2FE1660074.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01660000-01669999%2FE1660075.jpg)
Authentic house in rural setting. The house is clean, very cozy but still large and has everything you need. I liked the authentical details of the house and the big garden with wild plants and flowers. Perfect location to escape the urban jungle! ;) Thank you very much!
Een authentiek huis. Sfeervol ingericht. Omdat het deze zomer erg warm -heet- was hebben we ook binnen genoten van de koelte! Geen klam huis! Prima bedden. Servies e.d. voldoende. Fijn dat er een vaatwasser is. Geen must maar heerlijk als je vakantie hebt. Het enige wat ontbreekt is een wasmachine (handig als je wat langer blijft). Heerlijke tuin en er is altijd wel ergens schaduw. Keuze uit diverse stoelen en parasol. Sibiville zelf is een zeer rustig gehucht. Hoewel er druk geoogst werd en ook dat is enorm leuk om te zien. Verder een prima basis voor uitstapjes: Amiens ( de kathedraal), de rivier de Somme met mooie tuinen. St.Pol s-T. Ook bijzonder gezellige stad. Er zijn veel plekken die herinneren aan hetgeen er in de oorlog is gebeurd in dit gebied. Een ritje naar de mooie krijtrotsen, aan zee dus, is ook de moeite waard. Een fijne plaats om te onthaasten.
Prachtig huisje en tuin.. Maar helaas 400 euro weg gegooid , huis was enorm vochtig en slaapkamers stinken. Twee nachten gebleven en toen ervandoor gegaan . Als je de hele dag alle ramen en deuren moet openzetten dat is niet normaal. Uiteraard genoeg foto's van aanwezig! Helaas was verhuurder niet bereid ons tegen moet te komen , ze had volgens haar niks verzwegen. Bij aanbetaling en advertentie staat niks vermeld over vocht of dat het huis klam is. Als je hebt geboekt krijg je een beschrijving toegestuurd ,waarin staat dat het huisje omdat het al ouder is SOMS wat klam kan aanvoelen. Nou het is er gewoon super vochtig ! Slaapkamers en woonkamer super erg. Als je een week boekt , boek je omdat je op zijn minst droog ergens kan verblijven. Dekens waren in de nacht gewoon zo klam van het vocht dat het niet te doen was. Absoluut wat Dit betreft geen aanrader.
Sibiville is een rustig dorpje met weinig voorzieningen, maar op korte afstand van supermarkten en interessante stadjes en steden met een rijke historie. Voor wie het zoekt, is er veel te vinden. De kuststreek is een aanrader. Het schilderachtige huisje biedt veel privacy, de auto kan worden geparkeerd in de eigen tuin, en het is er heerlijk rustig. De inrichting is praktisch en gezellig, en er is een verrassend mooie collectie cd's en dvd's aanwezig.
Als je van rust houdt en van een authentiek huis, dan ben je in dit vakantiehuis aan het goede adres. De omgeving is stil en landelijk. Veel mogelijkheden om te wandelen en de prachtige "Jardin de Sericourt" op loopafstand.
Een bijzonder sfeervol huisje, met een fantastische tuin. Met name de voortuin was een paradijs voor de hondjes. Net als wij hebben zij ookgenoten van de week die we er verbleven. Er is al genoeg gezegd over de omgeving, maar de tuinen die op zo'n 2 km. afstand liggen zijn een bezoek meer dan waard. Wij waren er begin juni en de periode er voor was koud en nat geweest, daar door was het binnen vochtig en door de dikke muren duurde het een aantal dagen voor het vocht er uit was. Ik kan mij echter voorstellen dat als het 's zomers goed warm is, het binnen heerlijk toeven is.
Huisdieren | Beschikbaar |
Wlan internet | Niet beschikbaar |