Laagste prijsgarantie
7.9GoedScore uit 107 reviews

Over Camping La Dune Blanche

Intro

Camping La Dune Blanche is een schitterende bestemming voor een gezinsvakantie in Camiers, mooi gelegen tussen Le Touquet en Hardelot. Verdeeld over 20 hectare bosrijke natuur vind je hier een ideale plek, op slechts 3 km van de zee. Met een zwembad, peuterbad en tal van sport- en animatiemogelijkheden, is het de perfecte plek voor avontuur en ontspanning. Geniet van de faciliteiten en laat de kinderen zich vermaken!

Locatie en omgeving

Camping La Dune Blanche ligt in het prachtige Camiers, tussen de bekende badplaatsen Le Touquet en Hardelot. Deze ideale locatie biedt vakantiegangers de kans om de schoonheid van de Franse kust te verkennen, want het strand ligt op slechts 3 km afstand. De camping is bereikbaar met de auto, en er is een gratis pendeldienst naar het strand van 01/07 tot 31/08, wat het nog gemakkelijker maakt om te genieten van de zon en zee. In de omgeving zijn er ook genoeg mogelijkheden voor leuke uitstapjes, wandelingen en sportieve activiteiten.

Services en faciliteiten

Camping La Dune Blanche biedt een breed scala aan voorzieningen voor een zorgeloze vakantie. Het terrein beschikt over een heerlijk zwembad en een peuterbad, perfect voor zowel jonge kinderen als volwassenen. Sportliefhebbers kunnen genieten van de tennisbaan en jeu de boulesbaan, terwijl pingpongtafels klaar staan voor een leuke wedstrijd. Tijdens de zomermaanden is er animatie voor de kinderen, met tal van creatieve activiteiten en sporttoernooien. Daarnaast kunnen volwassenen ontspannen met een drankje in de bar, waar ook televisie beschikbaar is. Voor praktische zaken zijn er een wasserette, fietsverhuur en barbecueverhuur. Wi-Fi is beschikbaar op het terrein, zodat je ook tijdens je vakantie verbonden kunt blijven.

Camping La Dune Blanche is een uitstekende keuze voor vakantiegangers die een actieve vakantie willen combineren met ontspanning. Fietsverhuur is beschikbaar voor wie de omgeving wil verkennen. De campingeigenaar heeft geen specifieke betaalmethoden genoemd, dus het is verstandig om dit vooraf te controleren. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• TV

• Wasmachine

• Centrale verwarming

Route d'Etaples, 62176

7.9GoedScore uit 107 reviews

Een teleurstelling sinds thuiskomst
Door Robert Oudejans op 27-07-2023

Schandalig zoals het contact achteraf is. Ik had een betaling voor de hond vooraf betaald en de kosten voor een baby (die wij niet hadden) zou worden verwijderd. Achteraf thuis krijg ik een e-mail dat er op mijn borg voor de accomodatie €105 wordt achtergehouden i.p.v. kosten hond en baby. Na een mail terug de toezegging op 10 juli dat ik dit geld terug zou krijgen. Inmiddels 17(!) dagen later en 3 reminders nog steeds geen geld terug of bevestiging dat het geregeld gaat worden. Slechte service na een prima week vakantie!

Niet geschikt voor tent
Door Erwin op 24-08-2021

Hoewel ze mooie campeerplekken hebben voor een tent, is het verouderde, niet schone sanitair ver weg. Wij zijn er een nachtje geweest omdat we onderweg waren.Het strand is echt ver weg (met de auto). Geen elektra en geen water in de buurt van de tent. Het lijkt er sterk op dat het management zich meer richt op de verhuur van de chalets op het terrein. Ik zou ze adviseren om geen plaatsen voor tenten te verhuren.Het verblijf was daarentegen niet duur en voor ons als transit reizigers voor 1 nachtje wel oke. Het sanitair was dusdanig vies en verouderd dat we ons niet gedoucht hebben en we alleen even een plasje deden en snel weer weg wilden.

niet geschikt om te kamperen met tent
Door Hester op 05-09-2020

We hadden vooraf gereserveerd om hier met onze tent te kamperen, maar besloten door te rijden naar een andere camping. Deze camping bleek voornamelijk uit mobil homes te bestaan. Helemaal aan de rand was er een stukje met plekken voor tenten/caravans. Het groen was nogal onverzorgd, de plekken zonder nummer terwijl die wel op het plattegrondje stonden. Er stonden hoge bomen, wat niet echt een veilig gevoel gaf (je moet er maar eentje op je tent krijgen...). Direct achter de afrastering een plek met stilstaand water met afgebroken takken en bomen erin. Het sanitair was bij het openluchtzwembad, zo'n 10 minuten lopen! Veel te ver weg. Het sanitair was bovendien verouderd, donker vanbinnen. Enorm groot (ruimte met alleen douches, andere ruimte met alleen wc's, etc.). Naargeestige sfeer. Voor de komst van de mobil homes waarschijnlijk gebouwd voor campinggasten? Nu heeft iedereen zijn eigen voorzieningen in de huisjes.

kale sfeerloze camping
Door Marjolein op 31-08-2020

Wij hadden een staanplaats voor een tent geboekt en het bleek een camping te zijn tussen alleen maar stacaravans... Er was alleen achter op de camping een rijtje voor caravans of tenten, aan een hele drukke luidruchtige weg, echt niet fijn. Het sanitair was super vies, vol met schimmel en de wc's werden nauwelijks schoongemaakt. De omgeving was ook redelijk saai, dus het was geen leuke vakantie helaas...

Leuke vakantie ondanks gebreken mobil home
Door fam Lankhorst op 08-08-2019

In de 3e week van juli 1 week geboekt via touroperator. Naast naar het strand van St Cecile en St Gabriel veel dingen gedaan. Klimmen bij Opalaventure, zeehonden kijken in Berck, Zeemuseum Mareis in Etaples, Citadel van Montreuil, Boulogne sur Mer.
Camping La Dune Blanche is typisch Frans, de Engelse taal spreekt men daar nauwelijks wat niet handig is. Receptie pas strak om 14 uur open. Op zich leuke camping, klein maar wel net zwembad. Tijdens heet weer is het zo druk dat er van zwemmen geen sprake kan zijn (pierenpotje), en er geen bedden meer beschikbaar zijn.
We hadden een mobil home aan de rand van de camping. Helaas met slechte warmwatervoorziening (boiler?), en aan de wegkant waardoor met name 's nachts het verkeer zo ongeveer door de slaapkamer raast (omheining van gaas zit strak achter de mobil home). De plekken onder de boom zijn okay, een beetje klein, maar door de schaduw gelukkig genoeg beschutting tegen de brandende zon.

Pas mal
Door ClFaure op 12-09-2018

Camping proche de toutes les commodités, les plages ne sont pas loin non plus et heureusement, car la piscine est plutôt petite, en plus rien n'égale la baignade en mer. On parle d'un 2* donc il faut pas s'attendre au grand luxe, mais c'est quand même assez correct et adapté pour les familles avec enfants. Pas d'internet et les moyens de communication sont quasi inexistants et c'est tant mieux. Quand on va en vacances ce n'est quand même pas pour passer la journée à parler au tel ou sur internet.