7.9GoedScore uit 75 reviews

La Paille Haute

7.9GoedScore uit 75 reviews

Prima voor de prijs
Door ROHE op 24-08-2023

Vriendelijke ontvangst, prima plekken. Gebruikt als tussenstop. De camping heeft een beetje liefde en aandacht nodig, maar doet tegelijkertijd sfeervol aan. Zoals mijn zoon zijn; het verouderde maakt het hier juist knus. Fijn dat je iets kunt eten op de camping, want in de buurt zijn geen voorzieningen. Het sanitair was schoon. Het zwembad vonden we er vies uit zien maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. We hebben prima geslapen!

Perfect !
Door Diane Bellis op 11-08-2023

Op doorreis naar Zuid-Frankrijk op deze camping terecht gekomen. We werden hartelijk ontvangen door de dame bij de receptie. Genoten van het zwembad en de heerlijke verse broodjes in de ochtend. Wij raden deze camping zeker aan.

Een goede, volledige camping volop gastvrijheid.
Door Gerard op 29-07-2023

Toen wij met autopech bij deze camping strandden, waren de mensen van de camping erg van hulp. Hun vriendelijkheid is lastig te overtreffen! De campinggasten zijn vooral doorreizers wat een beetje vervelend kan zijn als je wat langer staat. Op de camping is een restaurant met heerlijk eten en je kunt brood bestellen bij de receptie. Er is een mooi zwembad, goed voetbalveld, meerdere tafeltennistafels en meer dan genoeg jeu-de-boulesbanen. Op de camping heb je een stal met zwijnen, loslopende kippen (in een bepaald gedeelte) en nog een visvijver. In de buurt van de camping is vooral platteland en wat dorpjes waar niet heel veel te doen is, maar je kan er wel heerlijk wandelen. Zo'n 50 kilometer van de camping is wel Aras, wat echt een aanrader is om te bezoeken. Het sanitaire gedeelte van de camping wordt 2 à 3 keer per dag schoongemaakt en is dus erg schoon.

Ik zou deze camping aan iedereen aanraden.

Wij hadden een bijzonder prettig en fijn verblijf
Door Trudie en Ton op 13-06-2023

We werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Uitgebreid in Engels en Frans bijgepraat, geïnformeerd en met tips ontvangen. Arras is vanaf de camping goed te doen en de herdenkings monumenten van de 1ste WO ruim voldoende. Carrière Wellington in Arras is een aanrader. Er zijn geen afgebakende plaatsen. Zoek zelf één van de vele plekken die je mooi vindt. Vele “één nacht” bezoekers staan vooraan. Wij stonden wat hoger met mooi wijds uitzicht. Overal stroom aansluitingen en waterpunten. Het sanitair was schoon en ruim voldoende. Beetje gedateerd, maar dat heeft ook wat. WiFi bij de receptie. Op de camping mag je gewoon praten. Keurig net eenvoudig zwembad ter beschikking. Wij hebben verlengd tot 6 nachten en ons bijzonder goed vermaakt. Dank voor het aangenaam verpozen.

Prima voor doorreis
Door Debby op 29-08-2022

Wij stonden hier 1 nacht op doorreis terug naar NL. Ontvangst was hartelijk. Gelijk brood besteld dat de volgende ochtend om 8:30 bij een busje kon worden afgehaald, prima. We stonden direct na de ingang op een zelfgekozen plek. Het restaurant bleek helaas dicht waardoor we een alternatief moesten bedenken. Verder in de buurt nergens eten te krijgen, dus zijn we toch maar naar de supermarkt gegaan. Het sanitair is aan een update toe, maar voldoet. Grote rol wc-papier hangt in de ruimte buiten de toiletten. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad.

Prima overnachtingscamping
Door Michele op 31-07-2022

Redelijk prijzige overnachtingscamping, alles mag wel een opknapbeurt hebben maar verder sanitair schoon, er is een zwembad, water rook niet helemaal fris. In het restaurant heerlijk gegeten. Brood kun je bestellen bij de receptie en ophalen s’ ochtends bij de broodbus die tussen 8.30-9.00 uur op de camping komt. Verder zeer vriendelijke mensen bij receptie/ restaurant. En prima plekken.