Belle Dune
We hebben de beste aanbieders voor Belle Dune voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | 202 Chemin de Anglais, 62600 |
Belle Dune
Het weder was slecht.daarom weinig volk.koud in caravan en muffe geur badkamer.maar aan weder kunnen jullie niets aan doen
Belle Dune
De locatie en het huisje zijn prima maar de communicatie over het arriveren en vooral het vertrekken kan veel beter.
Informatie boekje alleen in Frans. Geen restaurant. Geen kledingzaken aanwezig. Waarborg som onduidelijk
Mooie camping, helaas alleen alle entertainment, ook voor kinderen, is alleen in het frans. Het is een mooie rustige camping vlakbij het strand, alleen in de avond knalharde muziek voor een uur of twee. Als je een huisje hebt gehuurd dan wordt dit bij vertrek nagekeken en je mag niet weg voordat dit is gebeurd. Op de camping is er geen kleine winkel, dus altijd per auto naar de stad voor boodschappen, de camping ligt te ver uit de buurt om naar een winkel te wandelen. Je kunt er wel patat etc kopen, pas op een portie voor 3 EURO daar kunnen dan ook 3 mensen van eten :-) Is wel erg lekkere patat!