Les Savonniers

Les Savonniers
Dit jaar weer voor de vierde keer hier geweest en genoten van de gastvrijheid, het lekker gezellig met zijn allen eten aan een lange tafel, de fantastische leuke en gezellige dorpjes in de buurt en de mooie omgeving van de Tarn et Garonne. Dit jaar een keer een kort verblijf van maar een week met zijn tweetjes. Even lekker een tussenstop voordat we door gaan naar ons volgende verblijf in de Pyreneeën. Lekker ook dat het zo rustig is op deze Nederlandstalige camping. We komen zeker nog een keer (of vaker ;-) ) terug op deze fraaie camping. Eelco en Ineke bedankt!
Voor meer details over onze vakantie en het verblijf hier zie ook het volgende verslag: https://www.pollewops.nl/vakanties/frankrijk-2023/
Eigenlijk wil ik helemaal niet delen wat voor een geweldig leuke en mooie plek dit is. Eigenlijk wil ik dit pareltje een beetje onondekt houden.
Maar vooruit: terrein groot genoeg voor 40 tenten, toch staan er maar 3 huurtenten en nog plek voor 3 eigen tenten of caravans. Zoveel ruimte, zoveel rust, midden in glooiend boerenland. Alles, het terrein, de tuinen, de plek, de buitentafel voor de table d'hote, de serre, alles dus, maakt het tot een paradijsje. Tel daarbij op de meest gezellige en toegewijde eigenaren Ineke en Eelco - dan snap je dat ik volgend jaar weer kom. Oh ja, ook voor het heerlijke eten, het zwembad, het altijd schone, comfortabele sanitair en de mooie omgeving met zat te doen in de buurt.
We hebben een uitermate prettig verblijf gehad bij Les Savonniers! De accommodatie ligt in een rustig gelegen gebied van Frankrijk waar in de omgeving verschillende mogelijkheden zijn voor uitstapjes (circa 25 - 40 min. rijden). Het verblijf is rustig gelegen, goed onderhouden en erg ruim opgezet. Voor de kinderen zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om te spelen en zich te vermaken. Het is schoon en Ingrid en Eelco zijn gastvrij en verzorgen meerdere keren per week table d' hote waar je kunt aanschuiven en goed kunt eten! In de ochtend is er een broodjesservice waardoor je vers brood hebt van de bakker. Echt een aanrader!!
Ga je voor rust en ruimte, dan ben je hier aan het juiste adres. Je word hartelijk ontvangen door de eigenaren, die heerlijk koken een aantal dagen per week.
Wat een locatie!!! Een heerlijk rustige omgeving, de kamer was ruim en compleet... Elke ochtend een heerlijk ontbijt, top verzorgd.Heerlijke hangmatten en geweldig zwembad... En de table d’hotes super gezellig en lekker!!Echt een aanrader!!
Huisdieren | Beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |