Odalys Le Hameau du Lac
We hebben de beste aanbieders voor Odalys Le Hameau du Lac voor je op een rij gezet:
Appartement info
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementZeer schoon Ga naar accommodatieGîtes Pyrénées Les Trois Montagnes
AppartementGeweldig zwembad Ga naar accommodatieDomaine de Cadenne (+ minicamping)
AppartementPrachtig ingericht Ga naar accommodatieRésidence Les Hameaux des Lacs
Appartement
Odalys Le Hameau du Lac
We hadden een verblijf in dit vakantiecentrum gereserveerd omdat onze hond voor een klein supplement met ons meekon. Ondanks het verbod kon hij lekker op het gras bij ons appartement ravotten en had er de tijd van zijn leven... Het appartement was kraaknet en we hadden er een aangenaam verblijf. Door zijn ligging aan de rand van een park en grasvelden, en in de nabijheid van enerzijds het gemeentelijk openluchtzwembad en anderzijds de dorpskern valt het vakantiedorp ook erg in de smaak. Het vakantiedorp dient ook als perfecte uitvalbasis voor excursies in de prachtige Lot- en Aveyronvalleien. Aan de andere kant viel de vriendelijkheid van "de bazin", die in de receptie de scepter zwaait, dik tegen. Soms probeert ze wel om sympathiek over te komen, maar haar natuur komt gauw terug boven... Bovendien moesten wij, door een misverstand veroorzaakt door een verwarrend opgesteld contract, het appartement aan het einde van ons verblijf zelf kuisen, met de nodige bitterheid erbij.
Odalys Le Hameau du Lac info
- AdresgegevensLieu Dit La Peyrade, 12390