Château Camp del Saltre
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | 1 Route du College, 46220 |
Château Camp del Saltre
Wat een heerlijke oase van rust. We waren laat in het seizoen en het was echt geweldig. Lekker zwembad, net verblijf, fantastische gastheer- en vrouw.
De omgeving is ook leuk, er is veel te doen. Het is niet alleen netjes ingericht, het is ook top onderhouden.
Fantastische vakantie van 2 wk gehad. Verliefd geworden op prachtig chique locatie en mooi verzorgde appartementen. Zeer vriendelijke eigenaren die ook heel lief voor onze 5 kids waren. Vertrokken om 04.00 en bij wegrijden ontdekten we 5 zakjes chips onder de ruitenwissers. Mooi zwembad en relaxte ligweide met fijne stoelen. Voor kinderen genoeg vertier, jeu de boules, tafeltennis, zandbakje, ruimte om te voetballen etc Omgeving is prachtig en genoeg te doen in omgeving. Kajakken, klimbos (vanaf 3 jaar) zwemmen in rivier, kastelen. Komen hier zeker weer terug.
Ons appartement was goed uitgerust. We konden heerlijk buiten zitten. Vriendelijke beheerders. We werden begroet met een goed glas wijn. En het gebouw ligt in een prachtig gebied. Wij komen nog eens graag terug. Au revoir.
Zeer goed ontvangen. De beheerders Hennie en Ennie zijn fantastisch, heel behulpzaam en heel erg gastvrij. Het ligt prachtig tussen de wijngaarden en omgeven door een goed onderhouden park met prachtige bomen. Kortom een heerlijke plek. Wij zijn ruim een week geweest en hebben een fantastische tijd gehad.
De algemene indruk is gewoon super. Het ligt prachtig in de omgeving van de Lot. Zeer vriendelijk ontvangen.
op laatste moment geboekt en bij aankomst waren we verrast dat het nog vrij was: zo goed van opzet, zeker met kleine kinderen. De gastheer en -vrouw waren heel vriendelijk, gezellig met een juist gevoel van privacy behoud. Mede door de kleinschalige opzet met prettige buren hebben we hier een echt ontspannen vakantiegevoel ervaren