Tijdelijk geen boekingskosten
4.8MatigScore uit 75 reviews

We hebben de beste aanbieders voor Chateau Le Haget (Glamping) voor je op een rij gezet:

4.8Matig

Camping info

• Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Chateau Le Haget (Glamping)

4.8MatigScore uit 75 reviews

Camping bestaat eigenlijk niet meer
Door Elisabeth op 04-06-2023

Camping verkeerd in slechte verwaarloosde staat. Geboekt en telefonisch contact gehad. Bij aankomst, verwaarloosd veld. Sanitair afgesloten en vies. Misschien zijn de kant en klare tenten goed, maar dan hoop ik dat ze eigen sanitair hebben.

Heel leuk
Door v.tongeren op 10-02-2022

ik kom hier al 7 jaar en het is altijd super leuk aardige medewerkers leuke animatie en rustige camping

Mooie kleinschalige camping met rust en ruimte
Door AESP op 24-08-2021

De camping was net deze zomer veranderd van eigenaar (Frans). Die animatie was helaas nog niet begonnen, terwijl er toch al 2 regio's vakantie hadden. Toen wij vertrokken na 2 weken kwamen er 2 Franse meisjes voor de animatie, maar die hebben we alleen rokend bij het zwembad gezien. Hopelijk voor al de Ned. gasten is er volgend jaar wel weer Nederlandse animatie. Wij hadden voor het eerst een chaletje (petite) gehuurd, wat voor ons heel luxe was aangezien we een tent gewend zijn ;-). Het lag prachtig en vrij en we hadden geen buren, dus heerlijk rustig en veel ruimte. Wel was het stoffig en met spinnenwebben bij aankomst, was fijn geweest als het even gelucht was en bv de koelkast vast aangezet was. Tegenvaller voor de kinderen was dat er bij de table d"hôte geen kampvuur en muziek waren, terwijl dit wel aangekondigd was. De kampeerplekken zijn wisselend v grootte maar over het algemeen heel ruim, leuk zwembad De omgeving is prachtig.

Chateau Le Haget (Glamping)

Fantastisch mooie camping!!
Door Afke op 27-08-2019

Wat hebben we het fantastisch mooi gehad op chateau-camping Le Haget. Het is een heerlijke camping (niet voor mensen die van hoem-pa-pa houden overigens!) waar rust en gemoedelijkheid bovenaan staan. De gezellige avonden met Table d'Hote zijn goed georganiseerd en een beleving. Wij hebben in een Tamaris XL gezeten met onze 4 kinderen. Dat gaat prima met 3 slaapkamers en een erg ruime veranda waar je eigenlijk van 's ochtends vroeg naar 's avonds laat kunt zitten vanwege het lekkere weer. Marc en Annemieke zijn erg vriendelijk, behulpzaam en staan altijd paraat. De animatie is erg leuk voor kinderen, niet dwingend, kinderen zoeken het zelf op. Wij komen zeker terug!!

Redelijke camping, verkeerde periode
Door fam. Jansen op 25-08-2019

Wij zijn in de week van 12 augustus aangekomen op Le Haget, mooi kasteeltje, vriendelijke ontvangst, fijn zwembad. Er worden in het hoogseizoen verschillende leuke activiteiten georganiseerd (wijnproeverij; table d'hote, ontvangstborrel). Grote tegenvaller was dat het hoogseizoen 17-8 stopt en er daarna bijna geen andere gasten/kinderen meer zijn, restaurant gesloten is en er geen animatie meer is. Vooral voor onze kinderen was dit een grote tegenvaller en we hadden het zeer gewaardeerd als dit duidelijker aangegeven was bij onze reservering, we betaalden wel hoogseizoenprijzen en waren daarom in de veronderstelling dat er nog wel andere gasten zouden zijn. Het sanitair is spartaans: geen WC bril; douches toiletten; dames/heren door elkaar; vrijwel geen warm water, ook niet voor de afwas. Enkele douches boven zijn wel warm, maar ook deze werden vanaf het weekend afgesloten. Activiteiten in omgeving zijn stukje rijden.

Heerlijk!
Door Familie Groenstege op 17-08-2019

Camping Le Haget is een heerlijke camping. Ruimte, rust en een ongedwongen sfeer in een prachtige omgeving. De streek Le Gers ademt rust uit. De eigenaren, Marc en Annemieke, zijn erg vriendelijk en behulpzaam en hebben ons hartelijk ontvangen. Ook complimenten voor het animatieteam Luuk en Wouwsje. Onze kinderen hebben een toptijd gehad! We zullen de table d’hote en het branden van de Armagnac niet vergeten. Wij zaten in een chalet petite met grote verranda en buitenkeuken. Genoeg privacy en comfortabel. Aanrader!

Chateau Le Haget (Glamping) info

• TVNiet beschikbaar
  • WasmachineBeschikbaar
  • Centrale verwarmingNiet beschikbaar
  • KluisNiet beschikbaar

• Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • SaunaNiet beschikbaar