Résidence Les Hameaux des Lacs
We hebben de beste aanbieders voor Résidence Les Hameaux des Lacs voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementZeer schoon Ga naar accommodatieGîtes Pyrénées Les Trois Montagnes
AppartementGeweldig zwembad Ga naar accommodatieDomaine de Cadenne (+ minicamping)
AppartementPrachtig ingericht Ga naar accommodatieDomaine Le Bois le Duc
AppartementGoede prijs/kwaliteit
Résidence Les Hameaux des Lacs
Wij hadden specifiek een huisje gevraagd met uitzicht op de vallei. Daar zijn we erg blij mee geweest want sommige huisjes staan in het bos of kijken uit op een parkeerplaats. De omgeving is mooi maat het interieur is totaal anders dan op de foto's. Veel te klein voor zes personen, geen bergruimte en bovendien stikte het daar van de wespen. Het zwembad was groot maar erg onvriendelijk personeel. Geen ligbedje of stoel, dus met je handdoek op de stenen. En na een paar uur heb je dus echt wel rugpijn. Het meer is door de weeks beter te doen maar in het weekend is het zwembad en meer propvol met (onvriendelijke) Fransen. Animatie stelt niks voor en kapotte speeltoestellen. Wij hebben uiteindelijk wel een fijne vakantie gehad omdat we het fijn met elkaar hadden en leuke uitstapjes hebben gemaakt. Personeel bij de receptie is erg vriendelijk maar dit is geen aanrader.
De chalets zijn heel proper en goed onderhouden. Het personeel is heel behulpzaam als er iets niet in orde is dan komen ze het onmiddellijk herstellen. Prachtige omgeving om te verkennen, overal kastelen en idylische plekjes. Als het zwembad gesloten is, is het zalig om nog aan het meer te zitten met een boekje tot de zon ondergaat. Het meer wordt trouwens elk jaar proper gemaakt dus ik zou mij niet te veel zorgen maken over de waterkwaliteit. Zeker de moeite om met kinderen naar toe te gaan en lekker rustig. Het grote houten terras voor de chalet is lekker om 's avonds rustig te zitten. Prijs/kwaliteit zeker in orde en de omgeving is van de mooiste in Frankrijk.
valt onder de selectie glamour en luxe bij touroperator, is dit absoluut niet waardig!
Résidence Les Hameaux des Lacs
Leuk park gelegen aan een publiek toegankelijk meer en zwembad. Op het einde van de dag en in de weekeinden erg druk met lokale bevolking.
Wij zaten in het zonnige gedeelte van het park dat op een heuvel 100 meter van het park zelf ligt. Wij hadden een prima uitzicht over het meer en de mooiste zonsondergangen. Andere huisjes moesten het echter doen met uitzicht op de parkeerplaats.
De "chalets" zijn klein maar dat kun je ook gewoon zien als je boekt. De woonkamer en veranda zijn goed te doen maar de badkamer en slaapkamers zijn niet geschikt voor mensen met claustrofobie.
De vaatwasser deed het meestal niet. Ook de houten vlonders van het terras splinterden nog al. Vrij slordig voor huisjes uit 2012. Alles was wel schoon.
De staf van het park is heel behulpzaam, vriendelijk en spreekt goed Engels. Animatie is wel allemaal in het Frans.
De huisjes zijn erg klein maar ook goedkoper van gemiddeld. Als ik zeker zou zijn van een huisje met uitzicht zou ik wellicht terugkeren.
We hebben hier een week doorgebracht. Het wordt als chalet verkocht maar is niet meer als een kleine stacaravan. Keukenapparatuur werkte niet goed. TV deed het niet. Matrassen zijn keihard. Er is geen handleiding aanwezig hoe bijv de airco werkt. Daar moet je dus zelf maar achterkomen. Als je gelukt hebt dan heb je uitzicht op het meer. Anders kijk je tegen de parkeerplaats aan. Huisje is wel schoon. Airco werkt prima.
Het meertje en zwembad is met name 's morgens door de weeks lekker. In het weekend en 's middag komt de buurt ook zwemmen en dan heb je er als hollands gezinnetje weinig te zoeken. De omgeving is wel erg mooi. Typische franse dorpen en schitterende landschappen.
Sommige personeelsleden moet zich gastvrijer opstellen.
Als gezin met 2 kids (8) hier 2 weken gezeten. Als je vakantie zoekt waar niet teveel Nederlanders komen zit je hier erg goed. 20% is NL, overige Frans. Let wel, dit heeft bv. ook invloed op de introductie op de dag na aankomst en de animatie, wat allen in het Frans gaat. Wij hebben dit niet als erg ervaren, 80% van het personeel spreekt prima engels. Onze kids hebben ook iedere dag bij de animatie gezeten, wat met handen en voeten werk ook erg goed ging.
De huisjes zijn prima, airco & vaatwasmachine zijn echt prettig om te hebben. Bedden zijn redelijk, iets dikker matras zou lekker zijn.
Het Meer/Zwembad is ook (tegen betaling) beschikbaar voor de locale bevolking; bij warm weer kunnen de weekenden dan ook drukker zijn bij het meer. De zon-zijde huisjes staan met +/- 20 bij elkaar op een heuvel met voldoende ruimte en privacy.
De grotere supermarkten zitten in Montauban (20km), locale buurt super is prima voor wat klein spul.
Wij hebben hier een fijne vakantie gehad.
Résidence Les Hameaux des Lacs info
- Centrale verwarmingNiet beschikbaar
- VaatwasmachineBeschikbaar
- WasmachineNiet beschikbaar
- KluisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- SaunaNiet beschikbaar