Camping Les Rivages
We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Rivages voor je op een rij gezet:
Over Camping Les Rivages
Les Rivages ligt aan een rivier tussen de bomen. Dit leidt tot een adembenemend uitzicht. De grote hoeveelheid tenten geeft je het echte campinggevoel. Zoek afkoeling in het zwembad of laat je meevoeren door de rivierstroming met je kano. Voor de kids zijn er sportieve en recreatieve activiteiten. Millau bereik je te voet in 15 minuten.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige omgeving rondom Les Rivages, vooral de smaragdgroene, heldere Dourbie rivier met zijn leuke stroomversnelling en ruime strand biedt veel vermaak. De kampeerplekken aan de rivier en het chaletgedeelte met zijn luxe, rustige sfeer en privétuinen vol schaduw worden enorm gewaardeerd. Ook het zwembad met een speciaal 18+ gedeelte en de nabijheid van het gezellige Millau met zijn vele activiteiten zoals kanoën, fietsen en markten bezoeken, scoort goed. De mogelijkheid om te relaxen of mee te gaan met de stroming van de rivier geeft iedereen wat wils.
Le Camp de Florence
Verwarmd zwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | 860, Avenue de l'Aigoual, F-12100 |
Camping Les Rivages
Wat een prachtige omgeving!
De rivier de Dourbie is heerlijk, smaragdgroen helder water. Strandje is vergeleken met andere campings ruim. Leuke stroomversnelling!
Plaatsen aan de rivier zijn prachtig! Charmecamping gevoel!
Zwembad is daarentegen bij warme dagen erg druk. 's Avonds is het bij terras bij restaurant ook erg druk met vooral Nederlandse gasten.
Geen toezicht op bv voetbalveld, erg donker s avonds!
Doordat er op deze camping veel Nederlandse pubers zijn die vooral hangen ipv voetballen op voetbalveld, komen kinderen in basisschoolleeftijd s avonds niet echt meer tot voetballen etc. Jammer aangezien het overdag te warm was.
Het zou leuk zijn als animatie vaker aansluit om hier toezicht op te houden zodat alle kids s avonds mee kunnen spelen.
Vooral op het campinggedeelte zitten veel groepen, families, terugkomende gasten.
Chaletgedeelte heeft heel andere sfeer, is ruim en luxe opgezet, rustig met eigen tuin met schaduw!!
Deze camping heeft nog wel een weg te gaan, voor ons zeker geen 4 sterren!! wij hebben hier 10 dgn. gekampeerd, de sanitaire voorzieningen waren onder de maat, deze werden niet of nauwelijks schoongemaakt. We hebben op de camping bij het restaurant gegeten, het duurde erg lang voordat we onze pizza kregen, waarschijnlijk stond deze al even te wachten totdat deze gebracht kon worden, hij was namelijk niet meer warm, toen we er iets van wilde zeggen liep de bediening weg. Het vertier "avond voorstellingen" viel ons erg tegen. De omgeving was wel erg mooi en buiten de camping was er genoeg te doen, volgend jaar gaan we zeker terug naar deze regio maar voor ons voorlopig even geen Sandaya meer!
Prachtige camping! Wij hebben er 2 weken in augustus volop genoten.
We hadden een prachtig plekje aan de rivier (L21). Waar we met onze grote vouwwagen met voortent en zonneluifel prima konden staan. We stonden de hele dag in de schaduw. Het toiletgebouw is even lopen, maar niet al te ver (bij de receptie). Het zwembad is leuk. Kinderen speelden in het drukke bad en wij childen in het 18+ bad. Nabij Millau genoeg te doen. Wij hebben prachtige rondes gefietst op de wielrenfiets. Gewandeld rondom Millau en geklommen in het klimpark vlakbij de camping. Rivier voor elk wat wils: relaxen, op een band mee met de stroming, stenen bouwen of vissen. Tip: neem je hangmat mee!
Camping Les Rivages
Wij, een gezin van 5, hebben 12 dagen op camping les rivages gezeten in een huurtent zonder sanitair. Tent was prima, enig minpunt dat de kinderen een stapelbed hadden met onderin een 2 op 1 bed. Ik had liever 3 losse bedden of stapelbed gezien. Tent stond vlakbij sanitair gebouw wat handig was met douchen, afwassen etc. Sanitairgebouw had wel iets schoner gemogen, maar begreep dat ze personeelstekort hadden. Zonde.
Wij zelf zijn weinig in het zwembad geweest en hebben meer gebruik gemaakt van de rivier. Leuk met de stroomversnelling.
Je zit op loopafstand in Millau, gezellig stadje waar je heerlijk in kan dwalen.
Tips om te doen; kanoën, de berg op om bij de parapenters te kijken en lopend via een hike de berg af, chillen bij de rivier, fietsen, markten bezoeken.
Wij vonden het in deze periode wel erg warm waardoor we ook veel geluierd hebben.
Les Rivages en Millau is zeker de moeite waard!
De omgeving rondom les Rivages is prachtig. Er zijn veel sporten rondom de camping. Wij hebben genoten van het paragliden en de tochten in een kano. Millau is een leuk plaatsje met kleine winkeltjes.
De kampeerplaatsen zijn prima. Wij stonden op P20, mooie grote plaats, dichtbij het sanitair. Sanitair was helaas niet zo schoon; schoonmaken met de "Franse slag" is op deze camping van toepassing. Zwembad en rivier met stroomversnelling zijn erg leuk. Rivier is erg schoon. Animatie zichtbaar aanwezig, maar komen niet heel professioneel over.. Bij de bar moet je zelf drinken halen, dut duurt ergggg lang. Klein winkeltje op de camping waar je brood kan bestellen. Grote supermarkten op 5 min. rijden met de auto.
Wij hebben een leuke vakantie gehad, maar er zijn nog wel wat verbeterpunten op deze camping.
Kleinschalige camping die voor onze kinderen van 7 en 10 heel overzichtelijk is. Veel leeftijdsgenootjes, makkelijk contact.
Het sanitair was erg vies, toiletpapier snel op. Wij hadden helaas erg veel last van luidruchtige achterburen; de security greep niet in na 23.00 uur.
Tip; winkeltje is extreem duur. Fles simpele wijn kost 13 euro en opblaasbaar 40 euro.
Brood ging op bestelling en was prima!