6.6VoldoendeScore uit 8 reviews

Over Camping Lac aux Oiseaux

Camping Lac aux Oiseaux

Dompel jezelf onder in de rust en sereniteit van deze prachtige camping, waar de ochtend begint met het kalme kabbelende geluid van het meer en de geur van verse koffie die door de lucht zweeft. Terwijl de zon langzaam opkomt boven het water, kunnen gezinnen genieten van een ontspannen ontbijt op het privéstrand, terwijl de kinderen zandkastelen bouwen en in het ondiepe water spelen. Voor de avontuurlijke zielen biedt Camping Lac aux Oiseaux een schat aan activiteiten, van kajakken en kanoën op het meer tot het verkennen van de omliggende bossen op wandel- of fietspaden. En voor degenen die op zoek zijn naar wat ontspanning, zijn er genoeg plekken om te zitten en te genieten van het prachtige uitzicht, terwijl de zachte bries je zorgen wegblaast. Maar de magie van Camping Lac aux Oiseaux houdt niet op bij de camping zelf. Met zijn gunstige ligging nabij schilderachtige dorpjes, lokale markten en historische bezienswaardigheden, is er altijd iets nieuws te ontdekken en te verkennen in de omgeving. En wanneer de avond valt, biedt Camping Lac aux Oiseaux de perfecte setting voor gezellige familiemomenten. Of het nu gaat om het roosteren van marshmallows boven een knisperend kampvuur, het delen van verhalen onder de sterrenhemel of het genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant aan het meer, er is geen betere plek om kostbare herinneringen te creëren met je dierbaren. Dus als je op zoek bent naar een vakantiebestemming die de schoonheid van de natuur combineert met de warmte van familieplezier, zoek dan niet verder dan Camping Lac aux Oiseaux. Hier wachten avontuur, ontspanning en onvergetelijke momenten op jou en je gezin.

• BBQ toegestaan

800 Route de Bannac, 12200

6.6VoldoendeScore uit 8 reviews

Fijne camping
Door H. Bramse op 16-08-2023

Mooie plaatsen met privé sanitaire, prachtig vismeer (karper!!) vriendelijk personeel ( jammer dat het Engels erg beperkt was) Borg betalen voor privé sanitaire vond ik niet gepast ( 220€, maar vermoed dat het foutje van personeel was, ook omdat ik er niets van op de website had gezien). Verder erg mooie camping!

Typisch Franse camping, 's avonds druk
Door Jochem op 18-08-2021

Wij hebben 1,5 week gebruik gemaakt van een 'Flowertent'. Redelijk goed verzorgde camping met voornamelijk Franse kampeerders. Leuk voor het vakantiegevoel, minder leuk voor onze kinderen. Bijna elke avond wel een activiteit bij het restaurant/zwembad, zoals karaoke, muziekbingo of discozwemmen. Daar moet je van houden. Fransen zijn er blijkbaar gek op. Het restaurant is sfeervol en biedt goed eten & drinken. Het grotere zwembad is overdekt. Daarnaast is er nog een babybad en 2 glijbanen. De snelle glijbaan is een succes.

In het naastliggende vismeer mag niet gezwommen worden. Wel leuk om omheen te lopen (ong 4,2 km). Leuke dorpjes om te bezoeken zijn Saint-Cirq-Lapopie en Najac.

Geweldig!
Door Thomas op 11-10-2019

Leuke camping! Het is een fijne kleine camping, iedereen is aardig en behulpzaam. Leuke dorpjes in de omgeving en in de avond een zwem disco!

We komen terug!
Door Lien Martin op 01-02-2019

In augustus 2018 genoten wij van een schitterende week vakantie op deze camping. We trokken op reis met onze piepkleine baby (2 maanden oud), en genoten op de camping van nodige installaties en confort! De mobilhome was uitzonderlijk proper en praktisch, en de avondzon op het terrasje bracht mooie rustige momenten met zich mee. Bij de camping hoort ook een restaurant "La table de Blagnac" waar je 3x per dag van heerlijke gerechten kan smullen. Er zijn ook heel wat activiteiten gepland: mega-zwembad, accro-branche, brocante, karaoke... en noem maar op. Top locatie - Lekker eten - Goede service

Een aanrader met kinderen !
Door K. Deriemaecker op 24-01-2019

Een super gezellige camping in een mooie omgeving! Een aangename, rustige, familiale sfeer, met leuke activiteiten en voorzieningen voor de kinderen (speeltuin, zwembad, springkasteel...). Het restaurant van de camping biedt lekkere en diverse gerechten aan - de pizza's zijn een aanrader ;-) Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters! We gaan zeker en vast terug!!

We gaan dit jaar zeker terug!
Door Eka Camara op 08-01-2019

Voor het eerst geweest in 2017 en sindsdien is het een jaarlijks verlof voor ons geworden. De omgeving is prachtig, je geniet er in alle comfort van de natuur! Wij sliepen in een ingerichte tent en dat was ideaal met kleine kinderen, avontuurlijk en gezellig! Het plaatselijk restaurant is super lekker, mijn vrouw kreeg maar niet genleg van de dessertjes. Het zwembad is ook heel leuk, sinds vorig jaar zijn er 2 zalige glijbanen, hebben we uren plezier op gehad! Alles is proper en het personeel is super aardig, ik kan het alleen maar aanraden! Van het jaar komen onze vrienden ook mee, dat wordt dubbbel genieten!