FranceComfort - Le Lac Bleu
Aantal villa's: 25
Mastercard
Visa
FranceComfort - Le Lac Bleu
We hadden een 6 persoons luxe villa geboekt. Wat een teleurstelling. De villa was gerenoveerd. Maar wc en bad of douche in de kamer, dus zonder extra toegangdeur. Uitzicht op een betonnen speelveld, klein terras, rerwijl een ruim terras beloofd was, geen zon, op geen enkel moment van dedag, een misstap op het terras en je viel 4 meter naar benefen, te weing licht, alleen spotjes aan het plafond, dus lezen lukte niet, huis was nog niet goed ingericht, geen handdoek haken, geen wc rol houder, minimaal ingerichte keuken. 6 persoons villa, maar boven grote zolder met 4 bedden en dus wc in deze kamer. En de niet luxe villa's hadden prachtig uitzicht op de bergen, met groot grasveld voor hun huis, 3 slaapkamers met eigen badkamer. Echt schandalig deze verhuur. Ook dingen in het huisje die niet goed gemaakt waren en geen ruimte zogenaamd voor wasmachine. Voor 6 euro mag je in de wasserette je was komen doen.
Sandra de beheerster is super aardig en heel behulpzaam. Verder heerlijk genoten op het park, het was er heerlijk rustig met een mooi uitzicht op de visvijver. Het zwembad was niet al te groot maar goed te doen. Bij Sandra kun je voor elke ochtend je broodjes bestellen, die vervolgens de volgende ochtend werden gebracht. De omgeving is heel mooi qua natuur maar ook de dorpjes zijn erg sfeervol en mooi
Mooi rustig parkje met een meertje in een prachtige omgeving met oude stadjes. Huisjes zijn/worden gerenoveerd. Drie slaapkamers met ieder een doucheruimte en (kleine) wastafel. Zithoek boven met TV waarop Nederlandse en Belgische zenders zitten. Heel vriendelijke Belgische beheerster die wandelroutes voor ons uitprintte en meer goede tips gaf over te bezoeken bezienswaardigheden.
Wij verbleven net 2 weekjes in het vakantiepark le lac bleu met onze 2 kindjes van 7 en 10. We hadden een prachtig splinternieuw huisje. Het park is zalig rustgevend en familiair. De conciërge Sandra is top voor het park en helpt je met tips om prachtige uitstappen te doen in de omgeving. Indien je op zoek bent naar een zalige vakantie om volop te kunnen genieten is dit park zeker een aanrader!