Camping Coursavy
Deze accommodatie heeft een score van 9
- € 156
p.p. vanaf*
Camping du Lac de Bonnefon
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 159
p.p. vanaf*
The Malazéou Wellness Sport Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Coursavy, 15340 |
Camping Coursavy
Drie weken hebben wij op Coursavy vertoefd. Bart en Michelle zijn heel vriendelijke en maken het je graag naar de zin. Middels de handige video deurbel bij de receptie zijn ze goed bereikbaar en staan ze altijd voor je klaar.
Wij stonden met onze vouwwagen op plek 45 op het rustigere 'veld-deel' naast de parkeerplaats. Dit is ons héél goed bevallen. Sanitair voldoet prima en is heel schoon. Douchewater was altijd warm. Wifi werkte ook prima.
We hadden twee meiden van 15 jaar bij ons en die vonden zonder enig probleem aansluiting bij andere jeugd en vermaakte zich prima op en rond de camping.
In de omgeving is genoeg te doen, wel moet er in sommige gevallen best een eindje gereden worden. Vanaf de camping zijn ook diverse wandelroutes te volgen. De 7km route met uitzicht op de camping is een aanrader!
De Lot kan soms nogal onstuimig zijn maar is heerlijk om met banden op te liggen.
Wij hebben genoten van onze tijd op deze camping.
We hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping!
De eigenaren Bart en Michelle hebben echt hart voor de camping en de mensen die er komen. Je voelt je er welkom.
Er is een rivier en een zwembad om lekker af te koelen. Ook zijn er iedere dag verse broodjes.
Kortom, een aanrader!!!!!
Fijne, rustige camping zonder gedoe. De camping bestaat uit 2 'delen', waarbij het ene deel fijn is met kleinere kinderen, omdat je dan direct zicht hebt op het speelterrein en dichtbij sanitair. Je staat daar wel dichter op elkaar.
Het andere veld sta je wat verder weg van alles, maar wel ruimere plekken.
Heerlijk schoon bronwater wat gewoon drinkbaar is. Sanitair is simpel en schoon.
Leuke zitjes langs de waterkant en gratis kano's te gebruiken. De rivier heeft een lekkere (frisse) stroming, wat leidt tot leuk speelplezier. Mogelijk wel wat minder geschikt voor kleinere kinderen, maar er zijn ook 2 hele leuke kleine zwembadjes (1 echt ondiep voor de allerkleinste en andere 1m diep). De 'kloof' in de avond is geweldig voor de grotere kinderen!
Bart en Michele zijn gemakkelijk bereikbaar en altijd in voor 'n leuk praatje, zonder opdringerig te zijn. Dat doen ze heel prettig.
Leuke dorpjes en de supermarkten zijn een eindje rijden!
Camping le Courvasy in de Midi Pyrenees (Cantal), een pareltje aan de oever van de rivier de Lot. Rust, ruimte, prima sanitair en drinkwater uit eigen bron! Bart en Michelle hebben er een prachtige camping van gemaakt. Conques, Rodez en Figeac zijn zeker het bezoeken waard. Daarna… badderen in de Lot. Voor ons is le Courvasy een absolute aanrader.
Na ruim 20 jaar terug op de coursavy. Nieuwe eigenaren (Bart en Michelle), maar niet veranderd. Heerlijk, rust en comfort. Bart en Michelle gaan het zeker goed doen daar. Vriendelijke mensen met gevoel. Mooi team.
We hebben twee weken genoten van de prachtige camping van Bart en Michelle. Wat een lieve, gastvrije mensen! Het was erg warm, maar de rivier gaf genoeg afkoeling. Er zijn hangmatten en ligstoelen bij de rivier. Ruimte genoeg om heerlijk rustig te genieten van schaduw en zon. De plekken zijn erg ruim. ‘s Nachts koelde het heerlijk af. We hebben de tips van de site voor bezienswaardigheden opgevolgd. Het was even rijden, maar zeer de moeite waard. Het sanitair is heel schoon. Het is fijn dat er geen auto’s op de camping rijden. Er zijn veelal Nederlandse gasten. Eigenlijk gaan we nooit terug naar dezelfde camping, maar deze staat wel bovenaan om nog eens te bezoeken. Er is geen animatie op de camping, maar we hebben genoten van de creativiteit van de kinderen: vlotten bouwen van bamboe, potje voetballen en volleyballen, zitten rond het kampvuur. Michelle en Bart, bedankt voor deze prachtige weken!