Laagste prijsgarantie

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

129 Reviews over La Truffiere

• 9Annie en Jan05-09-2021

Een fantastische week vakantie

Een uitstekend (eenvoudig) hotel met vriendelijke eigenaars die alles in het werk stellen om het naar je zin te maken. Uitstekende maaltijden, prima ontbijt. We konden heerlijk zonnen en luieren nabij het zwembad doch bezoekjes aan Sarlat, Brive en Martel (waar we met een stoomtrein een rit in de omgeving hebben gemaakt) waren ook alleszins de moeite waard. Mede dankzij het prachtige weer hebben we een geweldige week gehad. Op de kamers is geen TV maar daar hebben we geen behoefte aan gehad.

• 9Service
    • 9Eten
    • 7Kamers
    • 9Kindvriendelijk
    • 9Hygiëne
  • 9Marianne03-09-2020

Gemoedelijk

Warm welkom door de Nederlandse familie. Heerlijk gegeten! Relaxte sfeer, zorgzaam, de plek om even tot rust te komen.

• 9Service
    • 9Hygiëne
  • 8Jan M Visser24-08-2020

Fijne vakantie in de Dordogne.!!

Ondanks alle corona-beperkingen van een geweldig fijne vakantie genoten in La Truffiere. Top zoals de fam Verbeek omgaat met deze situatie. Fijn hotel, goed gegeten zowel ontbijt als diner en belangrijk ook fijn geslapen. Hoewel we met Frans redelijk uit de voeten kunnen is het prettig te kunnen communiceren in het Nederlands. Mooi groot zwembad wat dagelijks schoongehouden wordt en waar het goed toeven is. Diverse leuke dorpen in de directe omgeving en via diverse wegen zeer goed bereikbaar, bezoekje aan Martel is zeer zeker de moeite waard, klein maar super gezellig !! Fijne dagen gehad in la Trufiiere, merci pour tout et Au revoir.

• 8Service
    • 9Zwembad
    • 8Hygiëne
  • 7Elly12-08-2020

Een mooie vakantie, met een nare nasmaak!

In januari dit jaar voor 14 dagen geboekt.Nederlandse eigenaren wat mij handig leek.In maart proberen te annuleren ivm Corona en omdat wij in de risicogroep zaten.Wij moesten 100% kosten betalen.Dit ging over een bedrag van €1550.Toch maar gegaan.Daar aangekomen gevraagd om een kamer niet aan de straat vanwege de reviews,toch gekregen.Er werd gezegd dat ik maar oordopjes in moest doen en dat er ‘s nachts geen verkeer overheen kwam.Na 1 week eindelijk een andere kamer,dit maakte weinig uit.Raam dicht moeten maken ondanks de 40gr.en geen Airco.Mochten geen journaal kijken op de WiFi,want dan hadden de andere gasten niets meer.Basiskamer,geen föhn,geen tv,bed van 140x200,gammele stoelen.Het eten was goed,ontbijt mager.De kamers waren goed schoon.Bij vertrek werd niet gevraagd of alles in orde was.Wij hebben ons vanaf het begin niet welkom gevoeld,omdat wij bij Bookunited hadden geboekt, waardoor ze waarschijnlijk te weinig winst maakten.

• 6Ligging
    • 6Service
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 6Kamers
    • 8Hygiëne
  • 10Sonja en Willy Borsboom06-09-2019

Onverwachts top

Wij hebben een heerlijke week bij de familie Verbeek mogen vertoeven. Het is teveel om alles op te noemen, maar: het zwembad, het eten, de gastvrijheid en de ligging was formidabel. Met een aantal stellen na het eten heerlijk genieten op het terras en Petanque spelen op de verlichte baan was de kers op de taart. Komen zeker weer eens terug.

• 9Kamers
  • 9Piet en Nelleke Pieterse29-08-2019

Fantastisch!!

Zeer vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten, wordt veel aandacht aan besteed. Als je iets te vragen / op te merken hebt, wordt je direct geholpen. Met de autoritten van het hotel de mooiste dorpjes en andere bezienswaardigheden gezien. We hadden bij de ANWB een boekje gekocht, maar daar hebben we niets aan gehad. Hebben ook erg leuke contacten gehad met andere hotelgasten. We zijn maar een week geweest, maar dit is zeker de moeite waard om ruim 1000 km te rijden! We komen nog eens terug! Dank!

• 9Eten
    • 9Zwembad
  • 10Petra Van Der meer31-07-2019

Super

Wat een heerlijke week hebben we gehad. Fijn verblijf, lieve mensen, mooie omgeving en heerlijk gegeten

• 7Kamers
    • 10Kindvriendelijk
  • 9Nino20-08-2018

Fantastisch

Mooi hotel, met een groot zwembad en vriendelijk personeel! Tussen de middag word er een lekkere lunch voor je klaar gezet. En avond eten altijd een variererend/verrassend menu. Wij hebben hier een top tijd gehad. Zeker een aanrader! Ons zien ze volgend jaar weer!

• 9Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
  • 9Michael22-06-2018

Heerlijk genoten van tussenstop tijdens motorrit.

Tijdens tussenstop van2 dagen tijdens motortoertocht door Frankrijk hebben we hier heerlijk genoten. Hier staat gezelligheid en service in een hoog vaandel. De eigenaren en mensen die hier werken zijn super vriendelijk. Tijdens motortoerrit kreeg zwager problemen met motor en er werd van alles gedaan om ons te helpen. We mochten zelfs de wagen van eigenaar lenen om naar motorzaak te rijden. Dit wordt erg gewaardeerd. Min zwager werd tijdens verblijf 50 jaar en werd daar extra in het zonnetje gezet. Het eten is hier goed en de aanbevolen wijn bij eten maakt de maaltijd echt af. Dit is een locatie om zeker naar terug te gaan. Mooie omgeving waar genoeg te zien en te beleven is voor jong en oud,

• 9Ligging
  • 8Conny de Waal04-02-2018

Thuis van huis.

Veel Hollanders weten deze plek te vinden dus de kinderen kunnen met iedereen praten. Bedden slapen prima, het eten is lekker en een zwembad om af te koelen.In de omgeving is er van alles te don en te zien voor jong en oud. De eigenaren zorgen dat je echt welkom bent.

• 7Ligging

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Départementale 820, F-46600