Puech Blanc
We hebben de beste aanbieders voor Puech Blanc voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Terses, 81150 |
Puech Blanc
Super fijn. Mooie gites op mooi terrein. Vriendelijke hosts Andrea en Ian. Heerlijk zwembad met ligbedden. Rustig gelegen in mooie omgeving. Iedere ochtend verse broodjes. Bij aankomst table d’hotes op verzoek. Heerlijke plek om naar terug te keren.
Wij verbleven in de gite op Puech Blanc begin november.We hebben het heerlijk gehad door vooral de gastvrijheid van Andrea en Ian. De gezellige, leuke, mooie gite. De ligging van het mooie huis is ideaal. Je hebt allerlei mooie dorpen,markten en activiteiten te doen op korte afstanden. Aan te bevelen!!!!
Wat een geweldige locatie! Rustig gelegen maar toch vlak bij Toulouse en Albi. Prachtige gîte met privé terras en inrichting is van alle gemakken voorzien. De familie Sutherland doet er alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken; 's morgens verse broodjes, sterren kijken, wijn proeverij (alles op Puech Blanc, als er genoeg animo is) en het mooiste: fietsen door de heuvelachtige omgeving met electrische mountain bikes, top! Ik kom graag nog eens terug! 👍👏
Puech Blanc
Voor de derde keer verbleven op Puech Blanc. Andrea en Ian ontvangen je hartelijk op hun domein. Vier sfeervolle gites, een bed and breakfast en een heerlijk zwembad. De rust en ruimte is heerlijk. Leuke dorpjes in de omgeving. Heerlijke wandelingen. Kortom een aanrader.
Wij waren eind september een weekje op puech blanc. De sfeer, de tuin, de beesten, de wijngaarden, de wandelingen, de vriendelijke eigenaren en de dorpjes die we bezochten waren heerlijk. Gezellig boules gespeelt en de eigenaren hebben een winkel gemaakt met lokale producten. Gites gezellig en schoon.Toulouse een mooie stad , op 45 minuten rijden.