Le Moulin d'Eoux
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisPrachtige kamers Ga naar accommodatieLous Rouquets
VakantiehuisPrachtig gelegen Ga naar accommodatieDomaine de Montsalvy
VakantiehuisGeweldig zwembad Ga naar accommodatieLes neuf cerisiers
VakantiehuisPrachtige kamers
Le Moulin d'Eoux
Na een week in een wat drukker gebied van Frankrijk, kwamen wij heerlijk tot rust bij Le Moulin. Eigenaren Alex en Margot hebben zeer veel zorg besteed aan de woningen en het erf. Het ziet er allemaal prachtig uit. Onze kinderen hebben kennis gemaakt met het boerenleven: ze mochten helpen met het voeren van de varkens en de kippen en meehelpen als de koeien hun dagelijkse rondje maakten. Wij verbleven in de bakkerswoning, met een goed uitgeruste keuken en een weelderige tuin, met uitzicht op het idyllische kerkje van Eoux. Hoewel de streek redelijk rustig en onontdekt is (waardoor authentiek), is er genoeg te doen. Schroom niet om Margot en Alex om tips te vragen - ze hebben er genoeg! Wat ons betreft een absolute aanrader!
Meteen bij aankomst waren we enthousiast! De moulin en de bakkerij zijn prachtig gerenoveerd met respect voor de oude details. Wij zaten in de bakkerij. Veel ruimte, veel comfort en een prachtige grote privétuin waar de eekhoorntjes in de bomen klommen en het uitzicht fenomenaal was. Alex en Margot zijn behalve super attent ook heel gezellige verhuurders, die een goede balans vinden tussen aandacht en privacy. De omgeving is prachtig, leuke wandelroutes en dorpjes (tripje naar Toulouse, Aurignac en restaurant "chez Jeanne ook zeer de moeite waard), maar je moet wel bereid zijn overal een stukje voor te rijden. Ideale vakantie voor mensen die rust en ontspanning zoeken, of voor gezinnen met kleine kinderen (riviertje, zwembad, dieren, ruimte). Dank Alex en Margot, en bewondering voor al het werk dat jullie hebben verricht om de panden zo mooi in ere te herstellen!
Afgelopen week op deze heerlijke stek verbleven. Alexander en Margot zijn mega gastvrij. We hebben genoten van de rust, het buitenleven, het boerenleven en de bourgondische omgeving. De kinderen gaan elke ochtend op pad met Boer Alex. Koeien in de wei, varkens uitlaten etc. Een top plekje!
Fantastische reis achter de rug. Door het corona virus was er twijfel of we al dan niet zouden vertrekken. Gezien de prachtige en rustige omgeving besloten we toch te vertrekken en wat zijn we hier blij om.
Al van bij de aankomst waren we overdonderd door al de pracht en rust dat het vakantiehuis uitstraalt. Ook de kinderen waren onmiddellijk op hun gemak.
Alles is zoals op de site vermeld staat. Alex en Margot zijn fantastische huiseigenaren, ze zijn er wanneer je ze nodig hebt en verder houden ze zich vooral op de achtergrond, het perfecte evenwicht dus.
We hebben op en top genoten van het ontbijt klaarmaken in de geweldige buitenkeuken, spelen en dam bouwen in het riviertje met strandje, 't zwembad, de dieren eten geven, chillen in de hangmat, bbq'en, .... Eoux is ook een goede uitvalsbasis voor uitstapjes. Wij gingen naar carcasonne, village de gaulois, Luchon, de grotten van medous, ...
Herinneringen voor het leven!!!!!
Twee weken mochten wij genieten in Le Moulin. Een heerlijke rustige plek,met een zee van ruimte. Waar het nog niet overspoelt is met toeristen en prachtige wandelingen kunt maken. Voor een boodschapje moet je even in de auto maar dat is op vakantie prettig tijdverdrijf. We voelden ons zeer welkom, Alexander en Margot doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Een prima plek om te onthaasten.
Na een bezoek aan Bordeaux een week in dit heerlijke huis in de Midi Pyrenees verbleven. Dit gebied is verrassend mooi gebleven door de kleinschalige landbouw en met uitzicht op de besneeuwde toppen van de Pyrenees. We verbleven met het huis in een paradijs; werkelijk heel mooi! De eigenaren wonen en werken nabij wat een gezellige bedrijvigheid geeft zonder dat het ten koste gaat van je privacy.
Le Moulin d'Eoux info
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensLe Moulin, 31420