Tijdelijk geen boekingskosten

Les Cerisiers

9FenomenaalScore uit 19 reviews

Echt een aanrader
Door Miedema op 05-07-2022

Prachtig gebied om te bezoeken en ondanks de vele campings in het gebied vindt ik dit echt een aanrader! (Denk meest geschikt voor rustzoekers) Enorme leuke hartelijke eigenaar (spreekt goed engels) en heeft een enorme liefde voor zijn gasten en camping. Mooi modern sanitair, wc papier en wc bril aanwezig. 2 mooie strandjes aan de tarn met aantal ligstoelen en hangmatten voor algemeen gebruik. Hele relaxte sfeer op de camping. Dat deze camping "maar" 2 heeft sterren en niet wordt genoemd in de anwb gids/site is mij een raadsel. Prijs is ook zeer schappelijk! Kanoën echt een aanrader , mooie wandel tochten vanaf de camping.

Topplekje in de Tarn
Door Jet op 26-08-2020

We hebben hier genoten. Wat een heerlijk campinkje in een boomgaard. De rivier was heerlijk om in te zwemmen en we misten het zwembad totaal niet. Onze jongens van 12 en 14 vermaakten zich in de rivier en met jeux des boules. Manu en zijn team hebben het goed voor elkaar. Zelden zo'n vriendelijk en servicegericht campingteam ontmoet in Frankrijk. Omgeving is ook prachtig. Wij hebben er de mooiste wandeling ooit gemaakt (op aanraden van Manu) over de Causse du Mejean. Tarn is ons ook goed bevallen. Rustiger en ruiger dan de Ardeche. Enige puntje wat ik minder vond, was dat het sanitair in het hoogseizoen continue in gebruik was. Ik heb nauwelijks hoeven wachten en het werd ook goed schoongemaakt, maar ik vond het net wat te weinig voor 80 plekken. Eten kun je niet echt op de camping, maar dat was voor ons geen probleem. Wel prima frites. Dit laatste mag je niet weerhouden hier naartoe te gaan. Top camping, top omgeving, top team.

Prachtig!
Door Pittomvils annegien op 12-01-2019

Zeer vriendelijke eigenaars, niks is hun te veel! Mobilhome is zeer proper bij aankomst en wordt bij vertrek nog eens zeer grondig gedaan. Ook het gemeenschappelijk sanitair is bijzonder proper en de wc's hebben een wc bril! Zeer mooie ligging aan de Tarn, mooi strand , je hebt geen zwembad nodig! ( voor mensen met kleinere kinderen : de diepere stukken aan de overkant, hebben wel sterkere stroming, kunnen zwemmen is vereist). Geen restaurant maar een paar keer per week komt er een "mobiel restaurant". Wel frietjes en ijsjes enzo. Grote supermarkt en (goedkoop)tankstation aan de rand van Millau. Veel te doen in de omgeving. We hebben genoten en vinden dit een super camping! Wij gaan alvast terug naar deze paradijselijke plek!

Je bent echt even weg! Zo relaxed!
Door Willeke Kneppers op 07-08-2018

Deze camping is echt fantastisch! Zo'n ontzettend gemoedelijke camping en dat komt mede door de vriendelijke eigenaar Manu! De camping is gelegen in een prachtige omgeving waar heerlijk gewandeld kan worden en het kanovaren over de Tarn is een belevenis op zich! Zeker een aanrader!

Vaste residenten houden niet van jonge kinderen
Door Tine Claus op 05-08-2017

De camping is mooi gelegen en wordt goed onderhouden. Wij logeerden er twee weken met onze kinderen van 1,5 en 2,5. Helaas verblijven er vele vaste residenten op de camping en zij ergerden zich aan onze spelende en lachende kinderen. Dit lieten ze duidelijk merken. Ze keken ons boos aan of praten luidop in het Frans onder elkaar over hoe storend ze kleine kinderen vinden. Ik ben me een keer gaan verontschuldigen en heb de personen in kwestie duidelijk gemaakt dat we er alles aan deden om onze kinderen zo stil mogelijk te houden maar hun enige reactie was zeggen dat ze onze kinderen te jong vinden om deel te nemen aan het campingleven. Uiteindelijk hebben we de campinggbaas erover aangesproken maar hij zei dat we ons dit niet moesten aantrekken. Voor ons was het echter niet meer houdbaar, laat staan ontspannend. Bij alles wat we deden, kregen we vieze blikken of een misprijzend woord. Terwijl onze kinderen gewoon trachten te spelen.

Leuke Camping
Door Tom op 03-09-2016

Zeer goede camping. Alles tip top in orde.Ook aan de details wordt gedacht. Er is een strandje,waar je kan zwemmen . Voldoende schaduw , grote kampeerplaatsen. Vriendelijk personeel . Mooie omgeving om te wandelen .

Le Chtimi

9.3
    FrankrijkMidi PyreneesTouzac (Lot)

Camping Les Genets

8.2
    FrankrijkMidi PyreneesSalles Curan (Aveyron)

Saint-Lambert

8.5