9.1FenomenaalScore uit 43 reviews

Albugue

9.1FenomenaalScore uit 43 reviews

Superfijn en gastvrij
Door Rosan op 16-08-2023

Superfijne kleine camping, mooie wandelingen vanaf de camping of dorpjes in de buurt. Vooral voor kleine kinderen is het voeren van de schapen en feest.Voor ons was de muziek avond het hoogtepunt. Dank voor een fijn verblijf, we komen zeker nog eens terug!

Fantastische plek om helemaal tot rust te komen!
Door Erwin, Annemiek en Merel op 12-08-2023

We hebben een week mogen genieten van deze fantastische plek, in huisje Finhal. Het huisje was heel compleet, gezellig ingericht en heeft een lekker terras met zon en schaduw en een fantastisch uitzicht! S avonds is het genieten van de stilte en een schitterende sterrenhemel.. voor natuurliefhebbers is het geweldig; veel zoogdieren en (roof) vogels! In de ochtend is er vers brood af te halen. In de omgeving is genoeg te doen; een bezoek aan Albi is de moeite waard en er kan heerlijk gezwommen worden in de Tarn (15 min met de auto). Gezellige muziekavond op donderdag met lekkere pizza’s. En wat een lieve, behulpzame eigenaren! Ze hebben echt een paradijsje gecreëerd met een hele bijzondere sfeer. We zouden hier graag nog eens terugkomen.

Warm onthaal op sprookjesachtige camping
Door Kim Tulfer op 05-08-2023

We zijn warm ontvangen door een eigenaar die erg meedacht in hoe ons verblijf prettig kan zijn, door tips te geven en goed bereikbaar te zijn voor vragen. Er zijn veel verschillende kampeerplekken op het uitgestrekte terrein. Het gebied is niet erg toeristisch, toch is er uitgebreide informatie over fijne zwemplekjes, knusse foodmarktjes en wandelroutes. De kinderen kunnen deelnemen aan het schapen voeren, broodjes bakken en muziek maken. We hebben ons verblijf verlengd om de muziekavond met pizzabus mee te maken. Dat was een hele gezellige avond. De kids kunnen lekker spelen en de wifi is in orde. Enige minpunt is dat het ver van de snelweg ligt en de weggetjes uitdagend (steil en bochtig) zijn.

Authentieke bestemming voor rust en kinderen
Door Casper Holt op 24-07-2023

Prachtige ligging op de beboste helling. Leuke originele activiteiten voor kinderen als broodjes bakken, muziek maken, yoga, dieren voeren. Wij zaten in het sprookjesachtige bos huisje achterin. Door eigenaren zelf met veel aandacht voor detail gebouwd. Eigenaren laten je welkom voelen en gaan leuk en met aandacht met de kinderen om. Geen schreeuwerige animatie.

Ons dochter wilde niet meer van de camping weg!
Door Dorrit op 07-10-2022

Een rustige camping met veel ruimte en een heel persoonlijke sfeer. De gastheer- en vrouw zijn erg begaan met de gasten. Er zijn soms verse eieren/producten uit de tuin te koop. Er is veel te doen voor de kinderen: een trampoline, zandbak, ping-pong of de dieren voeren! Degelijke sanitaire voorzieningen, enkel de waterdruk was in de avond vaak laag vanwege de droogte.

Voor herhaling vatbaar!
Door Lorenz en Elly op 26-09-2022

We hebben twee nachten overnacht in een van de gites op dit adres. Geweldige locatie, lief en hartelijk ontvangst, heerlijk eten. Top!

Camping-informatie
Naturistencamping