Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Parc animalier de Sainte-Croix
Advertentie

Parc animalier de Sainte-Croix

7.3Goed

Score uit 4 reviews

Op vakantie geweest naar Parc animalier de Sainte-Croix?

Review schrijven

 • 10Desiree14-05-2017

  Prachtige dierentuin, lopen door de wildernis

  Vanuit Centerparcs een dagtripje hierheen gemaakt. Het was het geld meer dan waard. De dieren zitten in enorm veel ruimte, chapeau! Het lijkt helemaal niet op een dierentuin zoals in NL. Meer alsof je door de wildernis loopt in Afrika. Onze dochter van 21 maanden kon zich hier ook goed vermaken. Je mag de geitjes aaien en borstelen. Ze kon er fijn spelen. Heel mooi park. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren routes.

  Rapporteren

  mei 2017

 • 8Joke04-08-2015

  Mooie dierentuin

  Deze dierentuin is de moeite waard om een dagje naar toe te gaan. Het is een schoon en groot park, waar ook veel kleine dieren/insecten te zien zijn.

  Rapporteren

  januari 2015

 • 9Frederique27-07-2015

  Een prachtig park

  Dit park stelt nooit teleur. Het heeft alles voor klein en groot, en toont de echte dieren uit onze streken, aangevuld met enkele soortgenoten uit verder gelegen streken (Wolven, beren). Lekker eten, mooie natuur, héél leuk blote voetenpad, uitgebreide kinderboerderij enz enz. Een bezoek meer dan waard!

  Rapporteren

  juli 2015

 • 2charles13-07-2015

  leuke dieren, voor veel geld

  als je dan toch iets in de buurt wilt doen, ga dan ergens anders heen wat minder duur is. Best ver rijden en omdat er weinig concurrentie is, is het waarschijnlijk zo prijzig.

  Rapporteren

  juli 2015