Le Coucou
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisZeer schoon Ga naar accommodatieL'Ancienne Scierie
VakantiehuisPrachtige kamers Ga naar accommodatieDomaine de St. Julien
VakantiehuisPrachtig ingericht Ga naar accommodatieAu sommet du Hommert
VakantiehuisPrachtig gelegen
Le Coucou
We hadden met onze fietsgroep deze uitvalsbasis en beter dan dit kan absoluut niet. Super gastvrij, prachtig huis, prachtige omgeving.
Mooi huis prima ligging, goede (bad)kamers en bedden en lekker gegeten ! Goed verzorgd door gastheer en gastvrouw.
Als je houdt van een gezellig huis en mooi uitzicht, moet je hier zijn! Als je even naast de deur een terrasje wil pakken, kun je beter ergens anders naar toe gaan. Het is een serieuze inspanning om van het dorp naar het huis te lopen. Wij vonden het heerlijk! Vanuit het huis kun je starten met mooie bergwandelingen. Ook is het geweldig fietsen in de regio. Het plaatsje la Bresse heeft alles wat je nodig hebt. De bedden lagen fantastisch, de badkamers zijn heel luxe ingericht. We zijn persoonlijk ontvangen door een enthousiaste eigenares. Alles ging heel ontspannen. De bedden waren heerlijk opgemaakt, het was schoon en de stoelen en ligstoelen stonden klaar in de tuin. We waren met vier generaties; baby, ouders, oom, grootouders en overgrootvader. Voor iedereen een heerlijke vakantie! Hartelijk dank!
Een super locatie voor bv een actieve vakantie zoals wij. Super bedden zodat je de volgende ochtend zittend aan je verse ontbijt uitgerust bent voor een nieuwe ronde op je bike. Hier gaan we vaker komen. La Bresse heeft alles en dit onderkomen maakt het compleet.😍
Super huisje om echt even te genieten van de mooie Vogezen en haar ruwe beeldschone natuur! Ligging in La Bresse, sportieve hart voor omstreken. Dorp op loop/fiets afstand. Huisje is voorzien van alle gemakken en heerlijkheden. Bedden liggen super en bieden je een goede nachtrust. Sanitair is van alle luxe voorzien(zelfs een infra rood sauna!). Knus, warm en toch ruim woongedeelte met nog een echte open haard! Ligging van huisje is centraal in Vogezen, dus qua skiën zit je centraal om overal gemakkelijk naartoe te kunnen. Niet bijv heel dicht bij 1 piste locatie en ver van de andere locaties. Locatie Hohneck bijv is kwatiertje rijden. Tuin mooi natuurlijk en ruim. Uitzicht formidabel richting beide grote dalen.
Kortom een echte aanrader om de Vogezen te gaan ontdekken of opnieuw te beleven!
Le Coucou info
Soort hotel