/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02540000-02549999%2FE2547478.jpg)
Les Trexons
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3287640.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3287642.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3287641.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3287637.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3287639.jpg)
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 36 Les Trexons, 88430 |
Website |
Les Trexons
Het begint al bij aankomst. Een hartelijk welkom van Femke en Teun doen je gelijk thuis voelen. En dat stopt niet. Ze zijn behulpzaam en toegankelijk en proberen samen met jou oplossingen te verzinnen. De camping ligt midden in de Vogezen. De Wandelkaart van dit gebied, te koop bij de receptie, leidde ons naar wandelingen op de Hohneck, keltische heuvelfort, bijzondere steenvelden (champs des roches) en meer. Maar ook de directe omgeving ademt rust. Mooie plekken die alle verschillend zijn, voor ieder wat wils. Verse broodjes en de pizzatruck maken het geheel af! Reserveren is wel nodig, want inmiddels zijn meer bezoekers overtuigd van de kwaliteit van deze camping en haar beheerders...
Een rustige camping, midden in de natuur. We voelden ons echt welkom en de sfeer is er prima! Alles was schoon en je kunt er wassen en drogen. Bij vragen staan de nederlandse eigenaar en zijn vrouw je met raad en daad terzijde. Een aanrader! Het stadje Gerardmer 9 km verderop is een bezoek waard.
Heel fijn en écht gemoedelijke camping. Vriendelijke stel runt dit. Je voelt je erg welkom. De sfeer tussen de gasten en alle kinderen is ook heel gezellig. Pizza’s van de food truck zijn verrukkelijk. Zwembad is klein maar efficiënt. Verder is de camping gewoon mooi. Een camping veld met avondzon, houten klimrek, grote schommel, kampvuur in het midden. Dingen die wij heel leuk vonden in de buurt waren: rodelen en wandelen in de buurt van de Hohneck en de waterval. Deze laatste had geen Oostenrijkse proporties maar was daardoor wel lekker rustig en je kon er fijn in zwemmen/springen. Lunch en handdoek mee.
Ook perfect als camping om de reis naar het verre zuiden te breken.
Voor een tweede keer op deze fijne plek gekampeerd in een gereedstaande ‘de Waard’ tent. We voelen ons hier helemaal thuis, de sfeer is relaxt en ongedwongen. De camping is centraal gelegen voor uitstapjes, wandelingen etc. De faciliteiten ( schoon sanitair en broodjes die je kunt bestellen voor ontbijt) waren voor ons voldoende. Femke en Teun zijn zeer gastvrij, betrokken en behulpzaam.
Mooie ruime camping met veel gevarieerde plaatsen van volle zon tot bijna helemaal schaduw. Femke en Teun zijn gastvrij, staan voor je klaar met een drankje , advies of een praatje. Ze hebben het echt goed voor elkaar!! Behalve maandag, is er elke morgen vers brood van de bakker (de dag ervoor te bestellen) Er zijn 2 speeltuinen voor de kinderen. Een visvijver. En een leuke (speel)beek. In de directe omgeving is er weinig gelegenheid om om 18uur aan tafel te gaan. Maar in Gerardmer zit een fastfoodtentje . De omgeving van de camping, is groen . S nachts hoorde je krekels en uilen. Geen sirenes of veel verkeer. Gewoon fantastische camping!
Camping ligt centraal in de Vogezen. Er zijn verschillende veldjes waarbij je in de schaduw of zon kunt staan. De plekken zijn mooi onderhouden. Stroom op elke plek met waterpunten overal verspreid. Heel veel wandel mogelijkheden in de omgeving. Ook veel activiteiten voor kinderen (let op dat vanaf september dit vaak alleen in het weekend geopend zijn). Fijn sanitair, waarbij de toiletten voorzien zijn van wc papier, handzeep en papieren handdoeken. Het zwembad mocht ivm watertekort niet ververst worden en was daardoor groen. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Een echte aanrader.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar |