We hebben de beste aanbieders voor Le Grand Hotel&Spa voor je op een rij gezet:
Over Le Grand Hotel&Spa
Ontdek de charme van Le Grand Hotel&Spa, genesteld in het pittoreske Gérardmer, waar ontspanning en avontuur samenkomen. Met zijn uitnodigende binnen- en buitenzwembaden en de nabijheid tot ski-gebieden, belooft dit hotel het hele jaar door plezier. Hier wordt elke vakantiedag een unieke ervaring, compleet met luxe spa-faciliteiten, gastronomische verwennerij en een hartelijke ontvangst.
De ligging
Le Grand Hotel&Spa verwelkomt vakantiegangers in het betoverende Gérardmer, een parel in de Vogezen. Deze locatie is ideaal voor liefhebbers van natuur en wintersport. Het centrum van Gérardmer, vol met winkels en restaurants, ligt op een steenworp afstand, terwijl de dichtstbijzijnde skipistes slechts een korte rit vereisen. Het gebied biedt uitgebreide mogelijkheden voor wandelingen en fietsavonturen, direct vanuit het hotel. Hoewel de afstand tot de luchthaven niet gespecificeerd is, is het gebied goed toegankelijk met de auto en het openbaar vervoer, wat de reis naar dit charmante toevluchtsoord vergemakkelijkt.
Le Grand Hotel&Spa staat bekend om zijn uitgebreide faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. De binnen- en buitenzwembaden bieden het hele jaar door waterpret en ontspanning, compleet met een zonneterras, ligstoelen en parasols voor de zonnige dagen. Voor de ultieme ontspanning zorgen de spa, sauna, een stoombad, hamam en diverse massagebehandelingen. Sportieve vakantiegangers kunnen de omgeving verkennen met de fietsverhuur van het hotel of zich uitleven in de fitnessstudio. Met voorzieningen zoals een 24-uurs beveiligingsdienst, roomservice, en een eigen shuttlebus, wordt aan elke behoefte gedacht. De tuin van het hotel biedt een serene plek voor rust en recreatie.
Culinaire verwennerij wacht op vakantiegangers in Le Grand Hotel&Spa, met een keur aan gastronomische opties. Het restaurant, koffiehuis, en bar serveren een diversiteit aan gerechten en drankjes, van lokale delicatessen tot internationale favorieten. Vakantiegangers kunnen kiezen voor volpension voor een zorgeloze ervaring, met dagelijks een smakelijk ontbijt en middagmaaltijd. Dieetwensen en kindermenu's worden op aanvraag met zorg bereid, terwijl speciale menu's de culinaire ontdekkingstocht compleet maken.
Le Grand Hotel&Spa biedt toegankelijke voorzieningen voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, echter is het raadzaam voorafgaand contact op te nemen om specifieke behoeften te bespreken. Het is belangrijk te vermelden dat sommige van de hotelvoorzieningen tegen betaling kunnen zijn en beschikbaarheid afhankelijk is van het seizoen, het weer, onderhoud of bezetting. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Sportherberg Le Gros Chêne
Liften
Minibar
Adresgegevens | Place du Tilleul, 88401 |
Le Grand Hotel&Spa
Ouderwets, veel te klassiek en dat voor 680,- per nacht per kamer. Eten was absoluut onder het niveau. Sauna en zwembad matig.
Wij komen hier nooit meer terug. Plaatsje ook niet geweldig. Alles is zo gedateerd. Geef mij maar Oostenrijk.....
Mooie kamers, ruim. Luxe uitstraling, compleet ontbijt. Het personeel loopt echt een tandje harder dan normaal. Tijdens ons verblijf spraken alle aangesproken personeelsleden zeer behoorlijk engels. Mooi zwembad (binnen, buiten zijn we niet aan toegekomen) Spa, sauna. Correcte bediening door restaurant personeel, ook hier goed met engels. Mooie omgeving, meerdere uitstapjes gemaakt. Het stadje Gérardmer heeft een groot aantal restaurants als je buiten het hotel wil eten. Kortom: aanrader.
zwembad niet gebruikt en de kinderen waren er niet bij dus dat is dan moeilijk te beoordelen maar wat hebben we genoten een groot feest om hier te kunnen logeren.
Le Grand Hotel&Spa
personeel kan geen woord Engels drie kwartier wachten voor dat we de kamer op konden oké kamer was goed en groot ontbijt slecht spek aangebrand ook de rostie's en de pannenkoeken zwart. ze willen alleen maar duren wijnen verkopen en een klein pilsje 8 euro (loop het dorp in 2,40)
verder lopen alleen vakantiegangers die niet kunnen bedienen en dat voor 4 sterren hotel met "la Grand" ze kunnen alleen streek gebonden frans praten wat je niet verstaat. we hadden bonnen gekregen voor restaurant of bar of terras maar wat denk neen dat kan niet bij het eten alleen drank van de kaart. met veel €€€€.