Contrexeville
We hebben de beste aanbieders voor Contrexeville voor je op een rij gezet:
Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume
CampingCamping Domaine des Messires (Glamping)
CampingCamping Verte Vallee
CampingCamping Ciela Village Domaine les Bans
Camping
Adresgegevens | 660 Rue du 11 Septembre 1944, F-88140 |
Contrexeville
Prima door reis camping kwamen om 20:45 aan.. werden meteen vriendelijk ontvangen. Mevr van de Recepción heeft pizza besteld voor ons en werdt na onze plek bezorgd! Binnen 15 min lekker eten.. wc en douches prima. Honden prima om mee te nemen. Kids kunnen even lekker hun energie kwijt..
Dicht bij de snelweg om je weg weer te vervolgen..
Prima overnachtingscamping met zeer vriendelijke eigenaren. Sanitair is zeer schoon en mooie verharde vlakke plekken.
Prima overnachtingscamping nabij de A31! Verse broodjes service en koude drankjes te koop bij de receptie. Vriendelijke eigenaar en schoon sanitair. De MCDonald’s dichtbij. Je ziet dat ze met veel toewijding deze camping runnen.
Contrexeville
Prima, nette, kleinschalige doorgangscamping! Vriendelijke eigenaars, proper sanitair, grote plaatsen waar wagen aangekoppeld kan blijven. Brood te bestellen voor dag nadien. Dorpje makkelijk tevoet bereikbaar om iets te eten. Enige nadeel misschien is het geluid van de weg maar gelukkig niet teveel verkeer.
Fijne camping. Plaatsen groot genoeg en goed verhard en plat. Snelle afhandeling bij receptie. Zeer schoon sanitair. Werd met een zeepoplossing van boven tot onder ingespoten en daar afgespoeld en geschrobd! Dicht bij de A31. Stad zelf niet veel te zien. Vergane glorie. Vittel, vlak bij, meer interessant.
Doorgangscamping of voor een paar nachten - geen kantine - brood is te bestellen voor de ochtend - caravan kan aangekoppeld blijven - ruime plaatsen op grind met stukje gras of geheel op gras - sanitair is net - beetje gedateerd maar schoon - vriendelijke eigenaar - zit ongeveer 5 km verder dan Camping Porte des Vosges (maar deze zat vol)