Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | 5, Boslimpré, F-88230 |
PtitMonde
Dit is een hartverwarmende plek, zo schilderachtig en alleen maar mooi, rustig in een oase van vlinders en bloemen natuur, zo fijn. Met het heerlijkste eten wat je je maar kunt voorstellen. Heerlijke bedden, fijne schone kamers. Liefdevolle prettige eigenaren en fantastische cappuccino’s!! Ik verheug me intens opnieuw te gaan
Wij hebben een week op de kleine camping van bed&breakfast Ptitmonde gestaan en we hebben het geweldig gehad! Een ontzettend ruime plek met uitzicht op het bovenste terras. Hier is het nog écht rustig, stil (en donker). Gastvrije mensen, superschoon (en Corona proof) sanitair, heerlijk eigengebakken brood. Je kan er mooi wandelen (Ook routes vanaf de camping) en een autorit is ook leuk in deze omgeving.
De toegangsweg is vooral smal, maar met onze (kleine) vouwwagen prima te doen.
Enkel pluspunten!
We kamperen, ruime plekken, schoon sanitair, veel zorg op de details die verblijf zorgeloos aangenaam maken. Ook in Corona-tijd absoluut een veilige plek om je vakantie te vieren.
Eerder een week in 2018, nu 10 dagen in 2020 en het was weer heerlijk.
Wij vinden het lekker om rond de tent te klooien, maar de table d'hôte mag je beslist niet overslaan.
O ja, en het brood is subliem!
Nathalie en Peterjan hebben er iets mooi van gemaakt! Een aangename, rustige sfeer in een prachtig landschap maken deze B&B een topper. Je voelt je meteen thuis in de kleurrijke woonkamer en slaapkamers. Het ontbijt is werkelijk heerlijk met als uitschieter het zelf gemaakt brood! In de buurt zijn meer dan genoeg plekjes en toppen om te ontdekken en ook daar hebben de gastheer en gastvrouw tips in overvloed. Ons zien ze zeker nog terug!
Oh, en blijf zeker een paar keer dineren in de B&B, alles wordt vers en met veel liefde klaargemaakt! Absolute aanrader.
Een mooie B&B, op een prachtige afgelegen plek in de Vogezen. Ik boekte het arrangement voor Oud & Nieuw, om lekker weg te zijn uit NL, overdag mijn eigen gang te gaan in de mooie omgeving van Ptit Monde en 's avonds gezellig aan te schuiven bij Nathalie en Pieterjan en de andere B&B gasten om van een heerlijke maaltijd te genieten. Missie geslaagd, ik heb ervan genoten!