Camping Les Roussilles

We hebben de beste aanbieders voor Camping Les Roussilles voor je op een rij gezet:
- € 125
Campsite Le Vieux Port
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 109
Rivier: 2000m
Winkelmogelijkheden: 2000m
Adresgegevens | 2 Les Roussilles, 87240 |
Camping Les Roussilles
Net als vorig jaar deze camping gebruikt als overnachtingscamping ivm met de reis naar zuid Dordogne. Kleine camping met een restaurant met kleine kaart en een klein zwembad om even in af te koelen.
Verbleven in mobilehome (zie Google voor uitgebreide review):
Bij het inchecken werd de mobilehome aan ons getoond door één van de eigenaars. Direct werd duidelijk dat het niet schoon was. Wij troffen het volgende aan:
- Schimmel
- Weer in gordijnen
- Urine op wc-bril, pot en muur
- Mierenkolonie in kastje
- Dode mieren in onderste kastjes
- Tandpastaresten en zwarte schimmel op toiletmeubel
- Zeepresten, zwarte schimmel en haren in douche
- Oude etensresten in koelkastje
- Vetvlekken en gemorst eten in gehele keuken
- Vieze en gebroken glazen en mokken
- Verroeste, vieze prullenbak
- Spijkertjes van plinten scherp uitstekend (peuter haalde kleine teen open)
- Gaten in hoeslaken
- Geen horren op ramen, waardoor we niet konden tochten (in vochtige en insectenrijke omgeving)
- In mobilehome: mieren, muggen, torren, naaktslakken, bloedzuigers, vlo en rups.
- In het zwembad en speeltuintje: teken
- Kapotte speeltoestellen in speeltuintje.
Camping mooi gelegen . Aardige beheerder. Schoon sanitair ,ruime plaatsen. Restaurant ziet er gezellig knus uit. Afhaal maaltijden ook goed geregeld.

Camping Les Roussilles
Deze camping hebben we voor 1 nacht geboekt om door te reizen naar de Dordogne. Het is een kleine camping in het groen / schaduw van bomen. Klein zwembad en een speeltuintje met schommel / wip en trampoline. Helaas niet kunnen zwemmen omdat het weer het op dat momet niet toeliet. De nederlandse eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant met kleine kaart was goed en lekker. Er heerst ook in het restaurant een gezellig sfeertje. ( Helaas deze avond binnen gezeten ivm regen )Deze camping ligt vlak bij de A20 en is goed te bereiken. In de buurt bakker ed.
Het is heerlijke camping met alle voorzieningen die je nodig hebt! Het ontvangst is super goed en hele lieve en leuke mensen die camping runnen! Het eten op de camping is super lekker. Kortom een geweldige ervaring en super leuke camping.
We hebben hier 1 nachtje gestaan op doorreis en dat is ons goed bevallen.
De camping ligt vlakbij de snelweg en is goed te bereiken. De plek was prima en het sanitair was heel erg netjes, alleen het water was niet heel erg warm maar de waterstraal maakte een hoop goed.
We hebben een uitstapje gemaakt naar het dorpje Oradour en dat was erg indrukwekkend. Toen we weer terug kwamen konden we lekker eten op de camping. Dat vonden we ook een pluspunt want niet op alle doorreis campingen kan je wat eten.
En ook niet geheel onbelangrijk het ontvangts en het contact daarna was ook super, hele vriendelijke mensen die de camping runnen. Wij raden deze camping zeker aan!