Tijdelijk geen boekingskosten
8.6FantastischScore uit 24 reviews

We hebben de beste aanbieders voor Moulin Ecurades voor je op een rij gezet:

8.6Fantastisch

8.6Fantastisch

Bed & Breakfast info

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Moulin Ecurades

8.6FantastischScore uit 24 reviews

Dit is Frankrijk!
Door Kruk op 25-06-2017

Prima plek, natuur, verschillende mensen, samen gezellig eten/borrelen, schoon en prima prijs kwaliteit.

Letterlijk Ik Vertrek
Door Rudi van den Bogaert op 25-06-2017

Bekend geworden door het Nederlandse televisie programma "Ik Vertrek", jammer genoeg verwensen ze dat de gasten ook toe. Het zwembad staat als privé en je kinderen mogen er gebruik van maken, net als van het vele speelgoed dat over het terrein zwerft. Er is duur betaalde WiFi en je kunt mee-eten met de pot, bv €15,- pp voor pannenkoeken. Wat me vooral stoort is het rookgedrag en de desinteresse van de eigenaren. Daarbij nodigt de entree langs hun woning en de droogmolen ook niet bijzonder uit.

Heerlijk relaxen
Door Ger Zonneveld op 17-09-2016

Heerlijke plek om tot rustte komen en te genieten van de natuur en vriendelijkheid van de eigenaars

Moulin Ecurades

Pareltje in de Creuse - Oase van rust
Door Fam. Blaauwbroek - Christoffels op 31-08-2016

Moulin Ecurades is DE vakantiebestemming voor iedereen die houdt van rust, warme gastvrijheid in een mooie landelijke omgeving. Een oase om op adem te komen. De familie Lammers doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Uitstapje naar het klimparcours, een meertje of een heleboel tips om er zelf een dagje op uit te trekken. Picknick mee, 's avonds gezellig aanschuiven aan tafel, glaasje wijn op het terras. Kinderen vermaken zich prima: zwembad, boomhut, klimrekken, trampoline, rivierkreeftjes vangen, broodjes bakken boven het vuur, dammetjes bouwen, spelen met de dieren. De kamers zijn ruim, schoon en netjes met heerlijke bedden. Kortom, een pareltje in de Creuse!

Wat een tegenvaller!
Door Suzanne Burgers op 21-08-2016

Jeetje wat een tegenvaller... Mee-eten ideaal zou je zeggen, maar €40,- voor opgewarmde diepvriespizza's??? En dan ook nog laten betalen voor 2 nachten terwijl je maar 1 nacht gebleven bent ivm kapotte auto en tegenvallend weer? Onvoorstelbaar, wat een domper na een heerlijke vakantie elders. Absoluut geen aanrader :-(

Heerlijke zorgeloze vakantie!
Door Scot op 19-08-2016

Dit jaar stonden we tweemaal met onze eigen caravan op de camping op de heen- en terugreis van de Pyreneeën. Op de heenreis stonden we hier 5 dagen en op de terugweg helaas maar 4. Het campingterrein is ruim opgezet met ruime plaatsen. De ondergrond is vlak met gras dus heerlijk om ook op te spelen voor de kinderen. Naast het spelen op het gras zijn er tal van mogelijkheden voor de kinderen: zwembad, skelters, divers buiten speelgoed, dieren (kippen, eenden, etc.) 's Nachts koelt het lekker af en overdag hadden we schitterend weer.

Sanitair is schoon en wordt met grote regelmaat schoon gemaakt. De douches zijn met " normale" thermostaat kranen (nog niet eerder tegengekomen op een camping) waardoor je heerlijk kunt douchen.

De meeste bezienswaardigheden e.d. zijn op zo'n 30 minuten rijden. Het is mogelijk om met de eigenaren mee te eten waardoor je vakantie nog meer vakantie kan worden!

We hebben een prima vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug!

Moulin Ecurades info

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Les Curades, F-23220