Les Renardieres
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisZeer goede service Ga naar accommodatieLa lègerie
VakantiehuisZeer goede service Ga naar accommodatieHet Gras is Groener
VakantiehuisZeer goede service Ga naar accommodatieHameau des Chapelles
VakantiehuisPrachtige kamers
Les Renardieres
Heerlijke plek! Hele lieve eigenaren, veel leuke ( vrijblijvende) activiteiten en prachtig uitzicht!
Een mooie plek in de heuvels, veel groen mooie vergezichten. Ontzettende lieve eigenaren die er voor zorgen dat je jezelf heel snel thuis en ontspannen voelt. Heel veel vrijblijvend vermaak voor de kinderen, waaronder de dieren, zwembad een meertje. Kinderen hebben zo vriendjes en doen de leukste dingen samen. In de buurt ook genoeg te doen en te bezoeken, kastelen, watervallen, kano huren, klimmen. Kort om alles om een geweldige vakantie hebben. De gites zijn schoon en goed onderhouden wel hebben sommige huisjes wat modernisering nodig.
Fantastisch kleinschalig familie park, leuke huisjes gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht. Erg vriendelijke eigenaren die het jou en je kinderen naar hun zin willen maken. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen, circus les, rivierkreeftjes vangen, tipi tent avond, bosbessen plukken enz.
In 2018 kwamen we voor het eerst bij Jacqueline en Bernardino met onze drie tienerjongens (tussen 10 en 14)toen we terugkwamen hadden we gewoon heimwee en onze jongens wilden het jaar erop niets liever dan terugkomen! Jaqueline en Bernardino zijn hele bijzondere mensen, warm en lief, en geven je gelijk een thuisgevoel! Zo voelt de camping ook aan door de leuke huisjes, indeling, speelplekken en de ruimte, de diertjes en de prachtige Grange als centraal punt...geweldig voor de kinderen. Ook de kinderen van Jaqueline en Bernardino gaan erg leuk met kinderen om. Er worden veel gezellige activiteiten georganiseerd voor de kinderen maar ook de ouders....de marktjes, bosbessen plukken en Jaqueline..wat kun je heerlijk koken! Maar allemaal vrijblijvend. Het zwembad is heerlijk, vanaf de camping kun je prachtig wandelen naar de rivier...waar alleen gasten van de camping komen, prachtig en wat een rust..! Omgeving is ook geweldig mooi!
Wat een fijne plek. Hele hartelijke mensen en een paradijsje voor kinderen. Zonder problemen kon onze 5-jarige lekker haar gang gaan, het is veilig en er is hoge sociale controle. Wij houden van rust en stilte, wat goed te vinden is op deze plek, mede door de kleinschaligheid. Tegelijkertijd werd er zoveel georganiseerd, dat als je iets meer wilt dan rust en stilte, dat ook goed te vinden is hier ( :
Les Renardieres info
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Adresgegevens27, route de St. Hilaire Foissac - Messence, 19300