Le Vaurette
We hebben de beste aanbieders voor Le Vaurette voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Le Vaurette
Camping Le Vaurette is een rustige camping in de Dordogne vallei, direct aan de rivier. Vermaak je in het zwembad of bij de animatie. Voor de jeugd is er elke avond een kampvuur naast de rivier. Er zijn activiteiten in de omgeving zoals wielrennen, wandelen, de watervallen van Mural bekijken of klimmen en klauteren langs de rivier.
- € 142
p.p. vanaf*
Camping du Lac de Saint-Pardoux
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 137
Tafeltennis
Kiezelstrand
Adresgegevens | Lieu Dit Vaurette, F-19400 |
Le Vaurette
Heerlijke vakantie gehad op deze camping. Ruime plekken en slechts 2 huuraccommodaties. Echt kamperen. De camping ligt prachtig aan de Dordogne, waarin kinderen kunnen spelen in de stroomversnelling. Er worden sporttoernooitjes georganiseerd (tafeltennis, badminton, jeu-de-boules etc) en er is een prima zwembad. Op de camping hangt een fijne sfeer. Een aantal faciliteiten zijn wat verouderd, zo ook het ene sanitairgebouw. Het andere is wat nieuwer. Wel schoon!
De Corrèze is een stuk minder toeristisch dan de naastgelegen Dordogne-streek, maar niet minder mooi. Er valt genoeg te beleven!
Het is een zeer nette en mooie camping, gelegen aan een rivier die erg leuk is om in te spelen voor de kinderen. Dammetjes bouwen, enz enz.
Het sanitair is erg netjes en wordt op de dag goed bijgehouden. Altijd warm water tijdens douchen.
De plaatsen zijn ruim en de meeste plaatsen hebben schaduw. In het hoger gelegen deel heb je de meeste schaduw plaatsen.
Er is een leuk snackbar waar tussen beperkte tijden een patatje gegeten kan worden.
Het zwembad is zeer netjes en boven het zwembad ligt nog een café waar je ook pizza kan bestellen. Tot zover de pluspunten.
De minpunten voor ons waren wel de overlast van dronken, schreeuwende pubers.
Soms tot zeer laat in de nacht. Ik heb verschillende keren jongeren aangesproken die om 2 uit in de nacht bij het sanitair blok rondhingen en daar lawaai maakten. Het toppunt was een mishandeld meisje om vier uur in de nacht. Deze camping mist iemand die in de nacht een beetje de boel rustig houdt....
Prachtige camping met veel verschillende bomen. Grote kampeerplekken vooral het middengedeelte. Rivier fijn voor goede afkoeling. Prachtig zwembad. Klein sanitairgebouw heeft goede warme douches. Warmte kan jezelf regelen. Bij de receptie kan je een kaart krijgen met veel mooie wandelingen.
Le Vaurette
Het is een gemoedelijke camping. In de tijd dat wij er waren werd het steeds drukker en vonden wij het uitzicht op de rivier mooi, maar wel jammer dat er zoveel caravans op een rij voor staan. De plekken aan de rivier zijn klein. Zwembad prima, maar met een volle camping wel druk. Sanitair verouderd, maar grotendeels wel schoon. Net als in een andere review werd vermeld hadden wij de camping uitgekozen voor de sportactiviteiten die georganiseerd zouden worden. Dit ging allemaal niet door vanwege coronamaatregelen. Achteraf vind ik dat wel vreemd, op onze volgende camping was de animatie er wel. En dan deel ik de mening dat de prijs echt aan de hoge kant is. Het weer is wisselvallig, daar kan de camping niets aan doen natuurlijk. Personeel heel vriendelijk en heel behulpzaam. Sfeer op de camping was prettig. Wel s nachts nog veel jongeren aan de wandel (kwamen vanuit kampvuur en liepen rond 3 uur nog over de camping).
Mooie verzorgde camping met ruime tot zeer ruime plekken. Plekken aan de rivier iets kleiner en soms met alleen schaduw. Geen afscheiding tussen de plekken dus je kijkt makkelijk bij de buren op het bord (zeker langs de rivier). Wij waren hier de eerste twee weken van de zomervakantie in NL. Toen wij aankwamen waren er ca 20 plekken bezet, toen wij weg gingen ca de helft bezet. Lekker zwembad. Weinig insecten. Hoewel wij met elkaar een leuke vakantie gehad hebben, toch een aantal minpunten (waar de camping niet altijd iets aan kan doen): *geen animatie/sporttoernooien waar wij deze camping toch voor uitgekozen hadden. Onze pubers nemen lastig initiatief om mensen te ontmoeten en dan is een activiteitenprogramma een must. Je betaalt echter wél het volledige bedrag waardoor de prijs/kwaliteit verhouding wat mij betreft niet meer klopt *geen kampvuur bij de rivier gezien (kampvuurplaats stond stond ook deel van de tijd onder water) *rivier
Ons verblijf op camping Le Vaurette was fantastisch. Natuurlijk hadden we wat bedenkingen in verband met het coronavirus, maar op de camping zelf hebben we ons alleen maar veilig gevoeld. Het sanitair wordt iedere dag zeer schoon gehouden. In twee weken tijd heb ik geen vies toilet meegemaakt en was misschien een keer of twee het toiletpapier op. Dat wil wat zeggen. Daarnaast hangt er op ieder toilet spul om het toilet mee te reinigen. Ook zijn er buiten alcoholpompjes om de handen mee te desinfecteren. De bezetting was in de periode dat wij er waren zo’n 60% ten opzichte van normaal vanwege afzeggingen. Gelukkig geen gedoe met tijdsslots bij het zwembad ofzo, gewoon gaan als je zin hebt
Dan de camping zelf: voor tieners fantastisch. Iedere avond kampvuur en veel gezelligheid. Onze kinderen hebben veel vrienden gemaakt. We hadden er al veel verhalen over gehoord en alles is uitgekomen. Dat we volgend jaar weer terugkomen zegt genoeg!