Camping du Lac - Aquadis Loisirs
We hebben de beste aanbieders voor Camping du Lac - Aquadis Loisirs voor je op een rij gezet:
Le Mas d'en Haut
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | 28 Route du Viaduc, 19320 |
Camping du Lac - Aquadis Loisirs
Camping gelegen aan een mooie grote meer (Lac de la Vallete) Schaduwrijke plekken. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Iedere dag vers brood. Een aantal keren per week een foodtruck, verkoop van crêpes of groenteboer bij de camping. Af en toe een kraan met leuke sieraden enz. Sanitair schoon en goed onderhouden. Veel bezienswaardigheden in de omgeving, maar daar moet je ongeveer een uurtje voor rijden. Boodschappen kun je halen in het dorp of bij grote supermarkten op een half uur rijden. Wij hebben genoten!
De camping kijkt uit op het prachtige meer en voor kinderen lijkt het mij een ultieme plek, waar dichtbij zóveel te beleven valt, o.a. klimparcours en allerlei watersporten. Iedere dag vers brood .
Fantastische ligging! Rustige camping met ruime plekken, schoon nieuw sanitairgebouw. Direct aan meer met mooi strandje, leuke speeltuin bij strand en klein zwembad op de camping. Wij, kinderen 3 en 6, hebben ons 2 weken uitstekend vermaakt. Mooie omgeving met leuke bezienswaardigheden zoals stuwdammen, meren, kastelen en grotten.
Camping du Lac - Aquadis Loisirs
Camping un peu perdu, les sanitaires sont vétustes (jamais vu ça en 15 de camping), des branches un peu partout pas pratique lorsque l'on est en camping car. Plage très sale (des mégots de cigarettes partout) et l'eau du lac douteuse ... Ce camping ne vaut absolument pas ces 3 étoiles !!!! A éviter
Mooie camping. Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding, zeker met camping cheques.
Pluspunten:
- supermooi zwemmeertje met zandstrand aan de voet van de camping met glijbaantje en vlot.
- veel te zien in de omgeving, alhoewel je er wel altijd even voor moest rijden
- leuk kinderspeeltuintje, zowel op de camping als aan het standje
- restaurantje aan het strandje met afhaalmaaltijden
- gratis wifi in zaal bij receptie
- camping wordt beheerd door vriendelijk echtpaar, waarvan zij Engels spreekt
- camping koelde 's avonds goed af, zelfs bij temperaturen van 38 graden overdag, omdat hij op een plateau ligt.
Minpunten:
- weinig Nederlanders en geen Nederlandse kinderen
- bungalows wel bezet, maar camping maar voor 1/3 bezet
- camping ligt op een heuvel en veel plekken zijn dus niet vlak (maar er was wel genoeg keuze)
- verouderd sanitair, maar het werd heel goed schoongemaakt en de douches waren goed warm
- de twee sanitairblokken lagen niet heel centraal
Le Camping du lac de Marcillac la Croisille est un camping familial, très calme où se trouvent 2 plages dont une est à la limite immédiate du camping. Nombreuses visites aux alentours. Pêche dans le lac, les ruisseaux et les étangs. Sur le lac : voile, planche, ski nautique. Terrain de boules près de la plage. Manque toutefois d'un peu d'animations.