We hebben de beste aanbieders voor Le Grand Tornage voor je op een rij gezet:
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Jamie and Anûska Nockolds, 23110 |
Le Grand Tornage
Reeds vier keer hier te gast, voelt elke keer weer als thuis komen... Het nieuwe zwembad is super, de ontvangst nog hartelijker als de jaren er voor ...
We hebben opnieuw genoten (al voor de 4de keer) van ons verblijf hier. Het nieuwe zwembad is super! Vooral 's avonds zwemmen onder de sterrenhemel is een aanrader...
wij hebben een fantastische vakantie gehad in le grand tornage, een mooie, praktische gite, veel speelmogelijkheden voor de kids, mooie omgeving en last but not least super gastvrije eigenaars, wij komen zeker nog eens terug
Le Grand Tornage
Voor het 3de jaar op vakantie naar 'Le Grand Tornage'. Steeds opnieuw is het leuk daar te vertoeven. Kids amuseren zich kostelijk in het zwembad, de mega grote speelweide, op de trampoline, in de hangmat, op de grasmaaier. De gastvrijheid van de familie Nockolds is fantastisch, leuke borrels, bbq's en superveel plezier gehad. Alles aanwezig wat je nodig hebt, in en rond de gite. Wij gaan zeker en vast terug.
Onze vakantie was geslaagd. De gite was heel comfortabel ingericht en buiten was heel wat speelgelegenheid voor de kinderen.
Heel mooie gite, ruim modern ingericht en heel compleet. Op een prachtige plek in Frankrijk. Mooie grote tuin met zwembad, heel geschikt voor kinderen, die hebben hier heerlijk de ruimte om te spelen. Mooie natuur en ook genoeg te zien in de omgeving. Verder zijn de bakker en supermarkt dichtbij. Zeer gastvrije en hartelijke eigenaren. Behulpzaam met tips voor uitstapjes. Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad! Zeker een aanrader! Fam.Veenstra